Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:16 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017 14:41

Οι μπαλαδόροι-δικηγόροι του Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα Τετάρτη 28-7-2017 ξεκινά το 33ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος που διοργανώνει ο Δικηγορικός Σύλλογος Αγρινίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και ο Δήμος Αγρινίου.

Σήμερα ρίχνεται στη μάχη και η ομάδα του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου που αναμετράται με την ομάδα της Ξάνθης στις 21:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου.
Κατάλληλη λοιπόν στιγμή για το αφιέρωμα που ακολουθεί:


dikhgorikh_omada_shma

Η ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου δημιουργήθηκε το 1987 με πρωτοβουλία των δικηγόρων Αριστείδη Τζωρτζόπουλου, Χρήστου Καποδίστρια και του αείμνηστου Φάνη Κυριλή.
Αρχικά συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Δικηγορικών Συλλόγων χωρίς ιδιαίτερες αξιώσεις και διακρίσεις. Στην πορεία με την προσθήκη του Δικηγόρου Σπύρου Κοτρότσου, που ανέλαβε την οργάνωση της ομάδας και ακολούθως με την συνδρομή των δικηγόρων Βασίλη Ροϊδοδήμου και Νίκου Γκρίζη, η ομάδα άρχισε να διακρίνεται συμμετέχοντας όχι μόνο αδιάλειπτα στο πρωτάθλημα αλλά και στις τελικές φάσεις.
Καλύτερη στιγμή της ιστορίας της ήταν αυτή της συμμετοχής στον ημιτελικό που διεξήχθη στη Δράμα στα πλαίσια της τελικής φάσης του 31ου ΠΠΠΔΣ, μια ανάσα δηλαδή πριν τον τελικό της διοργάνωσης.
Ήδη η ομάδα πλαισιωμένη πλέον και με νέο αίμα, ήτοι με νέους δικηγόρους ποδοσφαιριστές, συνεπικουρούμενη (υλικά και ηθικά) από τον Δικηγορικό Σύλλογο Αγρινίου και το Λογαριασμό Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Αγρινίου (ΛΕΑΔΑ), φιλοδοξεί πέραν πρωτίστως της ανάπτυξης ισχυρών δεσμών φιλίας και επικοινωνίας μεταξύ των μελών της αλλά και με μέλη άλλων δικηγορικών συλλόγων, να διακρίνεται πάντα αγωνιστικά και γιατί όχι να πετύχει το κάτι παραπάνω.

Αναλυτικά το ρόστερ ΕΔΩ 

www.agriniolawsoccer.gr-Εικόνες από την πορεία στο χρόνο: 

1

5

6

7

9

12

13

14 (1)

14

15

18

19

20

111

dsa7

dsa8

dsa10

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1857 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.