Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:47 μμ
 
wm small
Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017 00:55

Αγρίνιο: Ενωτικά και δυναμικά οι φορείς απέναντι στις προθέσεις Γαβρόγλου (Φωτογραφίες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δυναμικά και ενωτικά απέναντι στις προθέσεις του Υπουργείου Παιδείας, για μεταφορά των πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου στην Πάτρα και την αλλαγή του χάρτη της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο Νόμο,

αποφάσισαν να δράσουν οι φορείς της Αιτωλοακαρνανίας μετά την πολύωρη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε απόψε στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Επιχειρηματιών και της Ένωσης Αιτωλοακαρνάνων δημοσιογράφων.

Πιο συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να ζητηθεί άμεσα συνάντηση της υπάρχουσας επιτροπής η οποία ασχολείται με την υπόθεση του Πανεπιστημίου, με τον Υπουργό Παιδείας κ. Γαβρόγλου, από τον οποίο θα ζητηθεί να μην αλλάξει το σημερινό καθεστώς της λειτουργίας των Πανεπιστημιακών τμημάτων του Αγρινίου, με ταυτόχρονο αίτημα να μετεξελιχθεί σε αυτόνομη και αυτοδιοίκητη σχολή.

Θα ακολουθήσει ρεπορτάζ με τις τοποθετήσεις των συμμετεχόντων στην σύσκεψη.

agriniotimes.gr

Διαβάστηκε 2248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.