Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  4:13 πμ
 
wm small
Κυριακή, 05 Ιουλίου 2015 23:58

"ΝΑΙ" στο PARAMOTOR ψήφισαν μέλη του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Αερολέσχης Αγρινίου. (Βίντεο & Φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κυριακή 5 Ιουλίου 2015. Ημέρα δημοψηφίσματος στην Ελλάδα.

Ομως εκτός απο αυτή την υποχρέωση, μέλη του τμήματος Αλεξιπτώτου Πλαγιάς της Αερολέσχης Αγρινίου βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν και κάτι άλλο, εξίσου ενδιαφέρων.

Στον χώρο της Αερολέσχης (Παλαιό Πολιτικό Αεροδρόμιο Δοκιμίου) βρήκαν την ευκαιρία να πετάξουν με Paramotor (Μηχανοκίνητο Αλεξίπτωτο Πλαγιάς) και να μας πούν μερικά πράγματα για αυτό.

Συναρπαστικό, εύκολο και προσιτό στον καθένα δήλωσε ο Ιωακείμ Σκόνδρας (Εκπαιδευτής Αλεξιπτώτου Πλαγιάς - www.noborders.gr) αποδίδοντας μάλιστα τον πολύ εύστοχο χαρακτηρισμό "Λαική Αεροπορία" στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Ταυτόχρονα μας είπε οτι όλο και περισσότεροι Αθλητές ασχολούναι με αυτό λόγω των δυνατοτήτων αποπροσγείωσης σχεδόν απο οποιονδήποτε χώρο, χαμηλού κόστους και δυνατοτήτων πτήσης ανεξαρτήτου καιρού πάνω απο παραλίες, πάρκα και λοιπές τοποθεσίες για φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις κλπ όπου η έλλειψη κινητήρα στο απλό Αλεξίπτωτο δεν παρέχει αυτή την ευκολία.

Ο Παναγιότης Σιόντης, χειριστής Μηχανοκίνητου Αετού και Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση με το Paramotor και μας είπε οτι το βρήκε συναρπαστικό, εύκολο και θεαματικό. Μάλιστα παροτρύνει τον κόσμο να ασχοληθεί με αυτό, βρίσκοντας έτσι μια ευκαιρία να ξεφύγει απο τα προβλήματα της καθημερινότητας και να βιώσει νέες εμπειρίες.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες :

 

Τμήμα Ειδήσεων & Ενημέρωσης του  http://agriniobestof.gr

 

Διαβάστηκε 18021 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2020 01:20
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.