Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:58 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2017 21:22

Πτήσεις και Ακροβατικά Αλεξιπτώτων Πλαγιάς (Parapente) στην Τριχωνίδα το ερχόμενο Σ/Κ 10-11/6/2017 απο την σχολή "NO BORDERS"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης όπως δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της σχολής "No Borders" (http://noborders.gr)

Όπως κάθε χρονιά, έτσι και το 2017, η σχολή μας πραγματοποιεί το καθιερωμένο σεμινάριο Active Piloting & SIV Clinics στο Πετροχώρι Τριχωνίδας.

Το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Ιουνίου ετοιμαζόμαστε για ασύμμετρα και συμμετρικά κλεισίματα, σπιν, στολ και ανάπτυξη εφεδρικών πάνω από το πεντακάθαρο γλυκό νερό της λίμνης Τριχωνίδας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε πιλότους Ελεύθερου Αλεξιπτώτου Πλαγιάς και Paramotor τόσο σε βασικό, όσο και σε προχωρημένο επίπεδο. Κάθε ενδιαφερόμενος πιλότος, εφόσον το επιτρέπει το επίπεδό του, έχει και τη δυνατότητα εκμάθησης ακροβατικών μέσω ειδικής εκπαίδευσης.

Η απογείωση βρίσκεται ακριβώς μπροστά από το ξενοδοχείο «Αλθαία», η πτήση και οι μανούβρες πραγματοποιούνται πάνω από τη λίμνη και η προσγείωση γίνεται στην παραλία. Εκεί, όσοι απολαμβάνουν την απόλυτη επαφή με τη φύση, έχουν και την επιλογή ελεύθερου κάμπινγκ.

Σε ενδεχόμενη «βουτιά» στη λίμνη κατά την εκτέλεση της μανούβρας τα σωσίβια τα οποία παρέχονται φουσκώνουν αυτόματα στην επαφή με το νερό.

Η No Borders Paragliding, διαρκώς ανοιχτή σε συνεργασίες με άλλες σχολές Αλεξιπτώτου Πλαγιάς, καλοσωρίζει για ακόμα μία χρονιά την PPG Hellas η οποία θα βρίσκεται και φέτος μαζί μας .

Επιπλέον παροχές της διοργάνωσης: Παγωμένες μπύρες, σουβλάκια και γέλια.

Για κρατήσεις και περισσότερες πληροφορίες:
Ιωακείμ 697 377 8973

Για διαμονή στο Ξενοδοχείο «Αλθαία»:
Σαγώνας Θύμιος 264 402 3133, 697 374 6360

Διαθέσιμες θέσεις: 15
*Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

noborders.gr

Διαβάστηκε 1578 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.