Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  1:23 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 29 Μαϊος 2017 18:52

Μυριούνης: “Καταφέραμε μια τεράστια υπέρβαση-στα λαγούμια σας τώρα εσείς…”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Αναλυτικά το μήνυμα του προπονητή του Α.Ο. Αγρινίου, μετά το νικηφόρο παιχνίδι στην Ακράτα επί του Πανερυθραϊκού:

“Αυτό που κατάφερε φέτος αυτή η ομάδα ήταν πραγματικά μια τεράστια υπέρβαση και δεν μπορώ παρά να μην νιώθω περήφανος για αυτά τα παιδιά που επέλεξα το καλοκαίρι που μας πέρασε να στελεχώσουν τον ΑΟ!!
Μάγκες με δικαιώσατε 100% παρά τα τόσα που περάσαμε μέσα στη χρονιά (ξέρετε εσείς τι εννοώ ) και σας ευχαριστώ όλους για αυτή την υπέροχη χρονιά που είχαμε και που επισφραγίστηκε τέλεια με τη σημερινή νίκη στο μπαράζ απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα όπως ήταν ο Πανερυθραϊκός!!!

Αφιερώνω όμως όλη αυτή την πορεία και δεν γίνεται να κάνω αλλιώς σε δύο ανθρώπους-αδελφούς πια για εμένα τον Περικλή Γερμανό και τον Κώστα Τσιαμάκη  που με επέλεξαν πριν δύο χρόνια να αναλάβω τα ηνία αυτής της ομάδας,αλλά το πιο σημαντικό για εμένα είναι ότι με στήριξαν από την πρώτη μέρα που πάτησα το πόδι μου στο Αγρίνιο μέχρι σήμερα παρά την αμφισβητήση που εχω δεχτεί από κάποιους ντόπιους παράγοντες-προπονητές-παίκτες-δημοσιογράφους τα δύο αυτά χρόνια…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΓΙΑ ΌΛΑ!!!

Υ.Γ Επειδή είμαι Άντρας και δε ξεχνάω….Στα λαγούμια σας τώρα εσείς… Ξέρετε ποιοί…”

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1164 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.