Σάββατο, 27η Απριλίου 2024  3:20 πμ
 
wm small
Τρίτη, 25 Απριλίου 2017 15:50

Ενημέρωση από τον Δ.Μιχάλη για τις προσλήψεις γιατρών ΕΣΥ και Επικουρικών στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ανακοίνωση για τις προσλήψεις γιατρών ΕΣΥ και Επικουρικών στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου άλλα και για την πορεία των σχετικών διαδικασιών, εξέδωσε ο διοικητής Δ.Μιχάλης Υποστηρίζει πως «το Νοσοκομείο Αιτωλοακαρνανίας περνάει σιγά –σιγά από το τέλμα στην έξοδο και την οργανωμένη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες».
Τονίζει επίσης πως «οι Νοσηλευτικές μας μονάδες βγαίνουν από το τέλμα που οδηγήθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και περνούν σε σταθεροποίηση με δυναμική σημαντικής ανάπτυξης των απαραίτητων δράσεων για την κάλυψη των αναγκών του πληθυσμού ευθύνης τους».
Ειδικότερα, εγκρίθηκαν και δρομολογήθηκαν για να καλυφθούν οι εξής θέσεις κομβικής σημασίας:

Α. Νοσηλευτική Μονάδα Αγρινίου:

Γιατροί ΕΣΥ:
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία και ήδη προσλήφθηκαν 6 γιατροί ΕΣΥ: Από ένας Παθολογίας,  Παιδιατρικής,  Αναισθησιολογίας,  Νεφρολογίας (Δ/ντης) και δύο Ψυχίατροι.
Ακόμη προσήλθε στο νοσοκομείο ένας γιατρός (Ουρολόγος) από μετάθεση.
Δύο θέσεις βρίσκονται σε τελικό στάδιο της διαδικασίας κρίσης και θα έχουν προσέλθει οι γιατροί σε ένα με ενάμιση μήνα ( Δ/ντης Καρδιολογίας και Επιμελητής Καρδιολογίας) ενώ
Προκηρύχθηκε ακόμη εφέτος μία θέση επιμ. Παθολογίας
Εκκρεμούν ακόμη τέσσερα αιτήματα για τα οποία εκφράζεται αισιοδοξία ότι θα προχωρήσουν.

Γιατροί Επικουρικοί:
-Υπηρετούν 11 επικουρικοί διαφόρων ειδικοτήτων
-Αποσπάστηκαν από το ΠΕΔΥ 2 επικουρικοί (Οφθαλμολογίας, Καρδιολογίας)
-Αναμένονται μέσα στο έτος να προστεθούν 10 με 12 ακόμη επικουρικοί.
Τα αιτήματα έχουν προωθηθεί αλλά δυστυχώς υπάρχει πτωχή εκδήλωση ενδιαφέροντος. Το νοσοκομείο, προκειμένου να κινήσει το ενδιαφέρον γιατρών για προτίμηση της νοσηλευτικής του  μονάδας, παρέχει δωρεάν στέγη σε ιδιόκτητα διαμερίσματά του για επικουρικό γιατρό στις ειδικότητες καρδιολογίας, νεφρολογίας και ογκολογίας.

Β. Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου:

Γιατροί ΕΣΥ:
Έχουν ολοκληρωθεί οι κρίσεις και βρίσκονται προς δημοσίευση του διορισμού 5 γιατροί ΕΣΥ, δύο Παθολογίας και από ένας Καρδιολογίας, Νεφρολογίας και Αναισθησιολογίας. Προκηρύχθηκε ακόμη εφέτος μία θέση επιμ. Καρδιολογίας .Εκκρεμούν ακόμη τρία αιτήματα για τα οποία εκφράζεται αισιοδογία ότι θα προχωρήσουν.

Γιατροί Επικουρικοί:
Υπηρετούν 7 επικουρικοί διαφόρων ειδικοτήτων και αναμένονται μέσα στο έτος να προστεθούν πέντε ακόμη επικουρικοί.

Διαβάστηκε 1513 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία