Δευτέρα, 27η Μαίου 2024  6:41 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:42

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Αγρίνιο για τη φορολογία (Δευ 10/4/2017)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Αγρίνιο με θέμα: «Φορολογία Εισοδήματος Φυσικών & Νομικών Προσώπων» διοργανώνει το Οικονομικό Επιμελητήριο Β/Δ Πελοποννήσου και δυτικής Ελλάδας.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό χώρο του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παπαστράτου 53 και Σμύρνης την Μ. Δευτέρα 10/04/2017 και ώρα από 16:00 έως 21:00.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Φοροτεχνικός- Οικονομολόγος κ. Γιώργος Χριστόπουλος.
Θα αναπτυχθούν με πρακτικά παραδείγματα οι οδηγίες για την συμπλήρωση των φορολογικών δηλώσεων Φυσικών και Νομικών προσώπων, οι οδηγίες για την συμπλήρωση όλων των φορολογικών εντύπων που συνοδεύουν τις Δηλώσεις Φορολογίας Εισοδήματος, καθώς και τα ισχύοντα σήμερα για το κρίσιμο ζήτημα της παραγραφής όλων των φορολογικών αντικειμένων με συγκεκριμένα παραδείγματα.

Σε όσους παρακολουθήσουν το σεμινάριο θα δοθούν  ηλεκτρονικά οι σημειώσεις του σεμιναρίου με ασκήσεις και παραδείγματα του εισηγητή.

Διαβάστηκε 1768 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017 18:49
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.