Τρίτη, 19η Μαρτίου 2024  8:41 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 19:47

«Η δημιουργικότητα είναι μεταδοτική» δηλώνουν μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ. «Επι χειρών»

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Δύο μέλη της «Επι χειρών» (ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ) που αυτές τις μέρες εκθέτει τα έργα της στον χώρο της παλιάς λαχαναγοράς στο Αγρίνιο, μίλησαν στην Χρύσα Σπαή και το AgrinioBestOf.gr για την δράση τους.

epixeirwn 20

Η Κα Πεπίτα Κονιδάρη μας είπε: Είμαι από την Αθήνα και μένω στι Νεοχώρι Μεσολογγίου. Είμαι συνταξιούχος φιλόλογος και τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιούμαι στο χώρο της χειροτεχνίας και της τέχνης. Στον χώρο της λαχαναγοράς ήρθαμε για πρώτη φορά, μας άρεσε σαν χώρος,  μας τον παραχώρησε ο Δήμος Αγρινίου για την εκθεσή μας. Η έδρα μας βρίκεται στην οδό Πάνου Σούλου 16, ανήκουμε στην ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ (Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση). Εδώ έχουμε τις αρχές της αλληλέγγυας οικονομίας. Είναι η πρώτη συναιτεριστική κίνηση σε αυτόν τον τομέα και αποτελείται από έξι άτομα. Οικονομικά την στηρίξαμε μόνοι μας, είναι μια δουλειά χωρίς αφεντικά, είναι συνεταιριστική, είναι  μια ομαδική δουλειά.

epixeirwn 03

Ξεκινήσαμε  τον Ιούνιο του 2016 με πολλές δυσκολίες. Στον χώρο μας μπορεί να έρθει κάποιος να αγοράσει τα έργα μας. Επίσης κάνουμε σεμινάρια, πιστεύουμε στον εθελοντισμό στην αλληλεγγύη και προσπαθούμε τα έργα μας να είναι προσιτά σε όλους. Το μήνυμα που στέλνω προς όλους είναι «Η δημιουργικότητα είναι μεταδοτική» διαδώστε το.

epixeirwn 04

Ο Κος Τριαντάφυλλος Ράπτης μας δήλωσε: Κάνω Graffity, γλυπτά ζωγραφική σε πέτρα και πρωτόγονο εικαστικό. Δουλεύω το μάρμαρο, το ξύλο και αφήνω μια διαχωριστική γραμμά πάνω στην πέτρα.

Επιμέλεια Φωτο: Μαριάνα Μαργώνη

epixeirwn 05

epixeirwn 06

epixeirwn 07

epixeirwn 22

epixeirwn 08.epixeirwn 10

epixeirwn 12

epixeirwn 14

epixeirwn 24

Διαβάστηκε 11249 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 01 Απριλίου 2017 02:44
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.