Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:36 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 18:15

Ευχαριστίες απο την ομάδα μπάσκετ της ΓΕΑ και κάλεσμα στο κόσμο για τον αγώνα κατάταξης το Σαβ 1/4/2017 18:00 στο ΔΑΚ Αγρινίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου συγχαίρει τον Έφορο του τμήματος μπάσκετ, τους παίκτες καθώς και την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Συλλόγου για την αήττητη πορεία της (18 νίκες σε 18 αγώνες) στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στον Νότιο όμιλο της Α ΕΣΚΑΒΔΕ.

Το Σάββατο ξεκινούν τα playoffs ανόδου και το πρώτο παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα μας (ΔΑΚ Αγρινίου) και ώρα 18:00 με αντίπαλο τον Α.Ο. Βόνιτσας. Καλούμε όλο τον κόσμο της πόλης να έρθει στο γήπεδο και να συμπαρασταθεί στην ομάδα μας για να ξεκινήσουμε με το δεξί τους αγώνες κατάταξης.

Παράλληλα εκφράζουμε ευχαριστίες στους χορηγούς μας (Πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντελής Χατζηστυλιανός, CBar Wine, Elatte Cafe, www.basket247.gr, Εταιρεία Γραφικών τεχνών X. Aθανασίου ΑΕ) για την αμέριστη συμπαράστασή τους καθώς και όλο τον κόσμο που ενίσχυσε την προσπάθειά μας με εισιτήρια διαρκείας και διάφορες διευκολύνσεις.

Διαβάστηκε 1677 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.