Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  8:58 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017 15:29

Το Ωδείο Δυτικής Ελλάδος στο Ναύπλιο (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου η χορωδία του Ωδείου Δυτικής Ελλάδος συμμετείχε στο Youth Μusic festival, που πραγματοποιείται στο Ναύπλιο για τρίτη χρονιά, με τη συμμετοχή παιδικών-νεανικών-μαθητικών, φωνητικών και οργανικών συνόλων. Οι εκδηλώσεις του φεστιβάλ πραγματοποιήθηκαν στο κτίριο του Βουλευτικού, έναν χώρο μεγάλης ιστορικής σημασίας, γιατί υπήρξε Βουλή του ελεύθερου Ελληνικού κράτους. Ο χώρος διαθέτει και εξαιρετική ακουστική δίνοντας σημαντικό πλεονέκτημα στα σύνολα που παρουσιάζουν το πρόγραμμά τους.

Οι χορωδοί απόλαυσαν τη γραφική πόλη του Ναυπλίου, τις βόλτες στα σοκάκια, τη θέα από το Παλαμήδι, ενώ επισκέφτηκαν και το αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Ήταν μια μοναδική εμπειρία γι’ αυτούς και επέστρεψαν κατενθουσιασμένοι.

 

pol-odeio-dytikis-elladas-nafplio (2)

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1415 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.