Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  12:24 μμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017 20:20

Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ: Πλήρης ο διαχωρισμός από τα ιδιωτικά συμφέροντα της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Λιτή και στοχευμένη είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε η Νέα ΠΑΣΕΓΕΣ, που με σαφήνεια καλεί τον αγροτικό κόσμο να απομονώσει τα ξένα προς το χώρο ιδιωτικά συμφέροντα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Συνάντηση εργασίας συγκλήθηκε από τη ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ, στην οποία μετείχαν, μεταξύ άλλων και οι εκπρόσωποι 32 Πυλών, που υποδέχονται περισσότερες από 250.000 Αιτήσεις Ενιαίας Ενίσχυσης (ΟΣΔΕ).

Κοινός παρονομαστής υπήρξε η ικανοποίηση για τα όσα δρομολόγησε η ηγεσία του Υπουργείου, αλλά και ο προβληματισμός, για το γεγονός ότι συγκεκριμένα συμφέροντα επιμένουν να ενεργούν σαν κράτος εν κράτει, αδιαφορώντας για τις αποφάσεις των θεσμικών οργάνων της πολιτείας.

Με απόλυτη σαφήνεια εκφράστηκε ο πλήρης διαχωρισμός από την εταιρία ιδιωτικών συμφερόντων της GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ Α.Ε.

Η ΝΕΑ ΠΑΣΕΓΕΣ καλεί τους παραγωγούς της χώρας να απομονώσουν τα ιδιωτικά συμφέροντα και να συνεχίσουν να σκέφτονται Συνεταιριστικά.

Διαβάστηκε 1036 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.