×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: media/k2/galleries/16029

 Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:39 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017 17:23

Επίσκεψη της Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σήμερα το πρωί, η Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας στην Ελλάδα κα Kate Smith, συνοδευόμενη από την Υποπρόξενο της Μεγάλης Βρετανίας κα M.J. MorphyKaratza, και από υπαλλήλους της Πρεσβείας, επισκέφθηκε την Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας.

Ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, υποδέχτηκε την Πρέσβη, με την οποία συζήτησαν για τα θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, Ταξίαρχος Νικόλαος ΚΟΤΡΩΝΙΑΣ και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών Αστυνομικός Διευθυντής Απόστολος ΜΑΡΤΖΑΚΛΗΣ.

Στο τέλος της επισκέψεως, ο Υποστράτηγος Αδαμάντιος ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ αντάλλαξε με την Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας κα Kate Smith συμβολικά αναμνηστικά δώρα.

Έκθεση εικόνων

{gallery}16029{/gallery}
Διαβάστηκε 1177 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.