Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  2:34 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017 18:22

Αγρότες: αποχωρούν από το Κεφαλόβρυσο, συνεχίζουν τον αγώνα…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Οι αγρότες του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου αποφάσισαν χθες το… αναμενόμενο, την αποχώρηση τους. Χθες πραγματοποιήθηκε συνέλευση στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου στην οποία μετά από διαλογική συζήτηση και κατάθεση προτάσεων, σύμφωνα με ανακοίνωση, αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

-Αποχώρηση των μηχανημάτων από το Μπλόκο Κεφαλόβρυσου.
-Συμμετοχή στις εκδηλώσεις για την επέτειο του Κιλελέρ στη Λάρισα στις 19/3.
-Κατάθεση επιστολής στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης σχετικά με την υλοποίηση του αιτήματος για την Ελιά Καλαμών, όπως ο ίδιος δεσμεύτηκε στην σύσκεψη με την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στις 10/02.
-Συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια στα νέα μέτρα που σχεδιάζει η κυβέρνηση, αρχής γενόμενης από την διαμαρτυρία στη Κεντρική Πλατεία Αγρινίου την Τρίτη 21/02.

Καλούν παράλληλα «τους συνάδελφους αγρότες να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις και να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση ενόψει των ανακοινώσεων νέων μέτρων από την Κυβέρνηση».

Διαβάστηκε 1082 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.