Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:49 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017 19:50

Νέα κινητοποίηση από την Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου στα ΚΤΕΛ για τον δρόμο καρμανιόλα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

H Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Σας ενημερώνουμε ότι η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αγρινίου την Τετάρτη 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2017 στην προσπάθειά της να συνδράμει στην κινητοποίηση των αρμόδιων φορέων σχετικά με την εξαιρετικά επικίνδυνη και απαράδεκτη κατάσταση που βιώνουμε καθημερινά όσοι κυκλοφορούμε με οχήματα ή δίκυκλα έμπροσθεν του Κ.Τ.Ε.Λ. Αιτωλοακαρνανίας  και  σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα ατυχήματα -δυστυχήματα που συμβαίνουν , στο ύψος της Εθνικής οδού κατά μήκος του ΚΤΕΛ θα παρατάξει τις μηχανές ως να υπάρχει διαχωριστικό διάζωμα για χρονικό διάστημα μισής ώρας και  συγκεκριμένα  από ώρας  15.00 μ.μ – 15.30 μ.μ επί της διπλής διαχωριστικής γραμμής του οδοστρώματος. Θα  επιθυμούσαμε την συνδρομή σας  και τη συμμετοχή σας σε αυτή  τη διαμαρτυρία Η αστυνομία θα συνδράμει στη προσπάθεια μας αυτή για  λόγους ασφαλείας.

Προσυγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο παλιό σταθμό του τρένου και ώρα 14.30 μ.μ από όπου και θα αναχωρήσουμε για το ΚΤΕΛ.

τηλ επικοινωνίας  6977 406 410  (Μιχάλης Κωστακιώτης)

Διαβάστηκε 1165 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.