Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  7:26 πμ
 
wm small
Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 19:40

Σκοράρει; Κερδίζει…

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Μάρκο Μαρκόφσκι σκόραρε για πέμπτη φορά φέτος και χάρισε τη τέταρτη νίκη στον Παναιτωλικό. Το ρεκόρ που κυνηγάει…

Επιμέλεια: Αντώνης Σαούλης

Eίναι σταθερή αξία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από τότε που αποκτήθηκε από την Καλλιθέα και στα γήπεδα της Β’ Εθνικής (και με την φανέλα της Δόξας Δράμας) μέχρι και στην Σούπερ Λίγκα με την Ξάνθη, την Κέρκυρα και τώρα τον Παναιτωλικό. Ο Μάρκο Μαρκόφσι περί ου ο λόγος έχει φτάσει τα 88 γκολ στην Ελλάδα σε όλες τις διοργανώσεις.

Φέτος έφτασε τα πέντα με το γκολ κόντρα στον Ατρόμητο. Κι έχει ακόμα 11 αγωνιστικές για να ξεπεράσει το προσωπικό του ρεκόρ όσον αφορά την Α’ Εθνική. Στην πρώτη του χρονιά στην Ξάνθη (2011-12) είχε πετύχε 9 γκολ, πέρσι στο Αγρίνιο είχε σταματήσει στα 8 και τώρα κυνηγάει αυτές τις δύο χρονιές.


Ο Σέρβος επιθετικός έχει σκοράρει σε πέντε διαφορετικά παιχνίδια και στα τέσσερα τελευταία ο Παναιτωλικός έχει πάρει τη νίκη!
Γκολ με Λάρισα (νίκη 2-1)
Γκολ με Ηρακλή (νίκη 2-0)
Γκολ με ΑΕΚ (νίκη 3-2)
Γκολ με Ατρόμητο (νίκη 2-0)

Και όλα τα γκολ μέσα στο Αγρίνιο σ’ ότι έχει να κάνει τις νίκες. Μία φορά σκόραρε εκτός έδρας και ο Παναιτωλικός έχασε (2-1 στην Λιβαδειά).

Ο 31χρονος φορ με αυτό το γκολ έφτασε συνολικά τα επτά φέτος (είχε σκοράρει άλλα δύο στο Κύπελλο κόντρα στην Καλλιθέα). Συνολικά στην Α’ Εθνική έχει 31 γκολ (με τρεις διαφορετικές ομάδες), στην Β’ Εθνική μετράει 52 (με δύο ομάδες) και στο Κύπελλο 5 γκολ.

Είναι δίχως αμφιβολία η σταθερή αξία του Match Review για την 19η αγωνιστική.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΡΚΟΦΣΚΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

gazzetta.gr

Διαβάστηκε 1551 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2017 20:13
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.