Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  9:56 πμ
 
wm small
Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017 20:31

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση βιβλίου του Νίκου Τέλωνα για την Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Σε μια κατάμεστη αίθουσα στην Στοά του Βιβλίου έγινε η παρουσίαση του νέου έργου που διαθέτει ιστορικά στοιχεία για την Αμφιλοχία…

Συγκεκριμένα, ο τίτλος του βιβλίου είναι «Ταξίδι σε χρόνια λησμονημένα. Αμφιλοχία (Καρβασαράς) 1829-1944» με τον συγγραφέα και πρώην Δήμαρχο Αμφιλοχίας, Νίκο Τέλωνα, να παραθέτει σπουδαία στοιχεία από τον 19ο αιώνα έως και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017 όπου ομιλητές ήταν ο Αριστοτέλης Μιμής, επίτιμος δικηγόρος, ο τ. βουλευτής, Ευθύμιος Πριόβολος, θεολόγος, φιλόλογος και συγγραφέας και η Χρυσούλα Σπυρέλη, διδάκτωρ Νεοελληνικής Λογοτεχνίας η οποία αναφέρθηκε κυρίως στον δεύτερο τόμο του βιβλίου.

Το βιβλίο αποτελείται από δύο τόμους και αριθμεί 1260 σελίδες.

Ανάμεσα στον κόσμο που κατέκλυσε την αίθουσα της Στοάς του Βιβλίου ήταν και ο πρώην υπουργός Μάριος Σαλμάς, ο βουλευτής Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο π. υπ. Χρήστος Βερελής, ο Δήμαρχος Αμφιλοχίας Απόστολος Κοιμήσης, ο πάτερ Ανατόλιος, ο πάτερ Βασίλειος Πόπης, και πάρα πολλοί άλλοι Αιτωλοακαρνάνες.

Διαβάστηκε 1460 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.