Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  11:53 πμ
 
wm small
Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2017 19:20

Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας στην Αμφιλοχία

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Γ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας χθες 8 Ιανουαρίου 2017 στο Ξενοδοχείο Αμβρακία στην Αμφιλοχία.

Η επιλογή της πόλης της Αμφιλοχίας, σχετίζεται με την έντονη παρουσία στο Άθλημα του Πυγμαχικού Συλλόγου Αμφιλοχίας και του Προπονητή Πάνου Ντουμάζιου. Στην έναρξη της Γ.Σ. απηύθυνε χαιρετισμό ο εκ μέρους του Δήμου Αμφιλοχίας ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Νίκος Χούτας, ο οποίος ευχαρίστησε την ομοσπονδία για την στήριξη της στην Περιφέρεια, επισημαίνοντας ότι με τον καινούριο δρόμο η Αμφιλοχία βρίσκεται στο κέντρο του Δυτικού Άξονα της Χώρας, καθιστώντας την ιδανική πόλη τέτοιων γεγονότων. Ο Πρόεδρος της ΕΟΠ κ. Κώστα Γαζής ευχαρίστησε τον κ. Χούτα για την Στήριξη από το Δήμο Αμφιλοχίας αλλά και τον ίδιο προσωπικά. Το σίγουρο πάντως είναι ότι και το 2017 στο Άθλημα της Πυγμαχίας η Αμφιλοχία θα έχει δυνατή παρουσία.

e-maistros.gr

elliniki_omospondia_pigmaxiaselliniki_omospondia_pigmaxias-jpg1elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg2elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg3elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg4elliniki_omospondia_pigmaxias-jpg7

Διαβάστηκε 1467 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.