Παρασκευή, 26η Απριλίου 2024  4:44 πμ
 
wm small
Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 21:01

Παναιτωλικός - Πανιώνιος (0-2) Τι δήλωσαν οι Προπονητές (βίντεο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Γ. Ματζουράκης: Χάσαμε από δύο γκολ οφσάιντ!

Ως άδικη χαρακτήρισε την ήττα της ομάδας του από τον Πανιώνιο ο Γ. Ματζουράκης τονίζοντας μάλιστα ότι ο Παναιτωλικός δέχθηκε δυο γκολ οφσάιντ, όπως εξήγησε κατόπιν στη συνέντευξη τύπου. Αναλυτικά:

« Ήταν ένα παιχνίδι γενικά ισορροπημένο και είχε μια άσχημη κατάληξη για εμάς από δυο φάσεις αμφισβητούμενες. Κατά τη γνώμη μας και δεν ξέρω κατά πόσο κάνουμε λάθος, και οι δυο οι φάσεις είναι οφσάιντ. Πρέπει να ελέγξουμε λίγο τους κανονισμούς. Υπάρχει κακό παίξιμο (σ.σ. του Μύγα) και ο κανονισμός λέει οφσάιντ. Μάλιστα στο δεύτερο είναι πιο καθαρό. Ο Κόρμπος γυρίζει τη μπάλα. Ωστόσο θα έλεγα ότι όλα ξεκίνησαν από ένα άσκοπο φάουλ και δύο στατικές φάσεις. Καθαρή ευκαιρία είχε ο Πανιώνιος εκεί που γλίστρησε ο Χαντάκιας.

Μας επηρέασε πάρα πολύ και το πρώτο και ιδιαίτερα το δεύτερο γκολ. Δεν ήταν καθόλου καλό το αποτέλεσμα μετά από δυο – τρία παιχνίδια που έδειξε μια καλή εικόνα η ομάδα μας και αυτό μας στεναχωρεί».

Σε ερώτηση για το αν ήταν σωστές οι αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών τη στιγμή που δεν αντικαταστάθηκαν και δεδομένου του γεγονότος ότι η ομάδα έχει να παίξει σε ένα μήνα οκτώ παιχνίδια, τόνισε:

« Ένας παίκτης που δε θέλει να παίξει, φεύγει. Για το Λεντέσμα, δεν απέδωσε κάτι για να πούμε ότι μας έλλειψε».

Ερωτηθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Παναιτωλικός σε δυο ματς με ΑΕΚ και Πανιώνιο έβγαλε μόλις δύο καθαρές φάσεις για γκολ (αυτές με την ΑΕΚ) ο κ. Ματζουράκης είπε:

«Σήμερα είχαμε περισσότερες τελικές από τον Πανιώνιο. Ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι και αδικεί τον Παναιτωλικό το αποτέλεσμα».

Σε ερώτηση του agrinionews.gr για τη φάση του πρώτου γκολ του Πανιωνίου (μιας και φάνηκε στο μόνιτορ ότι η μπάλα φεύγει από τον Μύγα προς τον σκόρερ) ο κ. Ματζουράκης διευκρίνισε:

« Όταν υπάρχει επιστροφή ο κανονισμός είναι καθαρός. Όταν υπάρχει πρόθεση, τότε ναι. Όταν δεν υπάρχει πρόθεση αλλά κακό παίξιμο, είναι οσφάιντ. Ο κανονισμός αυτό λέει. Εδώ δεν υπήρχε πρόθεση ο δικός μας παίκτης να γυρίσει τη μπάλα στον τερματοφύλακα. Αλλά είδα σήμερα πολύ προστασία αυτή η ομάδα (σ.σ. ο Πανιώνιος). Δηλαδή εμείς γιατί να μην έχουμε παράπονο για το πέναλτι στο χέρι στο πρώτο ημίχρονο; (σ.σ. από πλάγιο του Μύγα)».

Σε επόμενη ερώτηση του agrinionews.gr για το αν θα έπρεπε να έχει γίνει καλύτερος μεταγραφικός προγραμματισμός ο κόουτς του Παναιτωλικού είπε:

« Είμαστε σε μία ομάδα η οποία κάνει προσπάθεια. Είχαμε υπόσχεση από ένα παίκτη, άλλο παίκτη… αλλάζουν, προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο, ενδεχομένως να έχουν και κάτι άλλο στο μυαλό τους, κάποια άλλη ομάδα ίσως… Βρήκαμε παίκτες που μας αρέσουν αλλά ο ένας ήρθε μόνο ο οποίος και προπονήθηκε σήμερα».

Π.Κ.


Βλάνταν Μιλόγεβιτς: Ευχαριστημένος από την απόδοση και το αποτέλεσμα

Την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα εξέφρασε στις δηλώσεις του ο προπονητής του Πανιωνίου Βλ. Μιλόγεβιτς εστιάζοντας μεταξύ άλλων στις δύσκολες συνθήκες που κλήθηκε η ομάδα του να αντιμετωπίσει σήμερα τον Παναιτωλικό. Αναλυτικά:

« Για το παιχνίδι, ειλικρινά για την αξία και την απόδοση των παικτών μου δεν είχα καμία αμφιβολία αλλά μετά το παιχνίδι με τα Γιάννινα έτσι όπως ήρθε, δεν είχαμε πολύ καιρό για να προετοιμαστούμε κατάλληλα. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, να παίζεις με όλες αυτές τις συνθήκες. Στην ουσία μείναμε χωρίς προπόνηση. Το ζητούμενο ήταν το πώς θα προσαρμοστούν οι παίκτες μου σε αυτές τις συνθήκες. Στο πρώτο ημίχρονο ψαχνόμασταν και αφήναμε πολύ εύκολες μπάλες και σίγουρα αυτό είναι κάτι που φοβήθηκα. Με τη θέληση και την απόδοση είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και πάλι σας λέω με αυτές τις συνθήκες, όπως και με το αποτέλεσμα είμαι πολύ ευχαριστημένος. Εύχομαι στην ομάδα του Παναιτωλικού ότι καλύτερο στο πρωτάθλημα. Είναι μία καλή ομάδα, το Αγρίνιο μια όμορφη πόλη και ένα καλό γήπεδο και μπράβο τους. Εμείς συνεχίζουμε. Βλέπουμε κάποια αποτελέσματα που δίνουν ομορφιά, όλες οι ομάδες είναι κοντά. Το ποδόσφαιρο το παίζουμε για τους φιλάθλους και όσο πιο ενδιαφέρον είναι τόσο και πιο όμορφο. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου και τους παίκτες του Παναιτωλικού».

Π.Κ.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 1917 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 08 Ιανουαρίου 2017 21:38
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.