Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  6:30 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 17:52

Τρεις νέες προκρίσεις για τον ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στο πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων-κορασιδων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο ΑΣ Θησέας Αιτ/νιας συμμετείχε με τους Ομίλους της νότιας Ελλάδας για το πανελλήνιο πρωτάθλημα taekwondo παίδων-κορασιδων, σε συμμετοχές 1000 αθλητών και κατάφερε να πάρει τρεις προκρίσεις με εκπληκτικές εμφανίσεις. Οι αθλητές για να προκριθούν έπρεπε να κερδίσουν όλους τους αγώνες και να μπουν στους οκτώ καλύτερους όπου θα αγωνιστούν σε δύο εβδομάδες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα TAEKWON DO στην Χαλκιδα.

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon1

Η συνεργασία των αθλητών του συλλόγου με τον πρωταθλητή επί σειρά ετών και προπονητή τους Νίκο Κακαρελη όταν γίνεται σωστά φέρνει πάντα θετικά αποτελέσματα. Μαριτινα Τσιγκα ,Δήμητρα Μπιτσικωκου και Αρετή Τσιγκα κατάφεραν να προκριθούν με πολύ δυνατούς αγώνες στο πανελλήνιο πρωτάθλημα και να δείξουν ότι είναι από τα φαβορί των κατηγοριών τους.

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon3

Οι αθλήτριες του συλλόγου αν και είχαν δυνατές κληρώσεις κατάφεραν να κερδίσουν παίζοντας με ψυχή και πολύ υψηλή τεχνική δείχνοντας το υψηλό επίπεδο του συλλόγου αλλά και την κορυφαία δουλειά που γίνεται από τους δάσκαλους Αλέξιο-Νίκο Κακαρελη. Στον αγώνα για την πρόκριση δεν τα κατάφεραν παρόλο που πραγματοποιησαν πολύ καλές εμφανίσεις οι αθλητές Φαιη Καλτση , Θεόδωρος Αλεξανδρόπουλος ,Λεωνίδας Τσιγκας . Το ΔΣ του συλλόγου εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon4

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon5

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon6

spo-kakarelis-protathlima-paidon-korasidon7

agriniopress.gr

Διαβάστηκε 1515 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα