Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  5:38 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου 2016 17:30

Κάλεσμα για «Κίτρινη & Μπλε Λιβαδειά»!

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Σύνδεσμος των οργανωμένων του Παναιτωλικού «Warriors- Θύρα 6» απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να μεταβεί μεμονωμένα στο γήπεδο της Λιβαδειάς. Θυμίζουμε πως όπως αποφασίστηκε στη σύσκεψη για τα μέτρα τήρησης τάξης του αγώνα Λεβαδειακός – Παναιτωλικός, δεν θα επιτραπεί η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας. Όμως, θα διατεθεί η Θύρα 4 του γηπέδου για τυχόν φιλάθλους του Παναιτωλικού που θα προσέλθουν μεμονωμένα και η γηπεδούχος ΠΑΕ θα διαθέσει 806 εισιτήρια για τη συγκεκριμένη Θύρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Κίτρινη & Μπλε Λιβαδειά!
Απευθύνουμε κάλεσμα στον ΛΑΟ του ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ να μας ακολουθήσει και να μεταβεί μεμονωμένα όπως ορίζει ο »νόμος» στο γήπεδο της Λιβαδειάς.
H ΠΑΕ Λεβαδειακός διαθέτει 806 εισιτήρια στη Θύρα 4 του γηπέδου για τους οπαδούς του Παναιτωλικού που θα προσέλθουν μεμονωμένα.
Συνιστούμε στους φίλους της ομάδας μας να προσέλθουν όσο το δυνατόν νωρίτερα στο γήπεδο, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός και ο κίνδυνος να εισέλθουν στις κερκίδες μετά την έναρξη του αγώνα.Προσοχη! ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ η προσκόμιση ταυτότητας και του ΑΜΚΑ.

Λεβαδειακός – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Κυριακή 23/10, ώρα 18:15)
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για το διπλό!

Warriors – Θύρα 6 est.1981

Διαβάστηκε 1738 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.