Κυριακή, 19η Μαίου 2024  4:30 μμ
 
wm small
Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2016 19:16

Συνεχίζονται οι δράσεις του Ε.Κ.Αγρινίου- παράσταση διαμαρτυρίας σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΑ (φωτο)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

«Η οικονομική κατάσταση της Ελληνικής λαϊκής οικογένειας καθημερινά χειροτερεύει. Η μεγάλη ανεργία, τα χαμηλά μεροκάματα και οι μισθοί, η απλήρωτη εργασία, φέρνουν σε δύσκολη θέση τα λαϊκά νοικοκυριά που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις καθημερινές τους ανάγκες. Πολύ περισσότερο δεν μπορούν να πληρώνουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, του νερού και έτσι βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνεχείς διακοπές και τις απειλές για διακοπή του νερού , τόσο στην πόλη μας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή». Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑγρινίου, μέλος του ΠΑΜΕ, Δημήτρης Δήμας, στην παράσταση διαμαρτυρίας που έγινε σήμερα το πρωί έξω από το κτήριο της ΔΕΗ και της ΔΕΥΑ Αγρινίου , ως συνέχεια των δράσεων του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου, με αιχμή τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας.

Οι δράσεις ξεκίνησαν χθες το πρωί με παράσταση διαμαρτυρίας στα κεντρικά γραφεία του ΙΚΑ , όπου μέλη της Διοίκησης του ΕΚΑ και πρόεδροι σωματείων παρέδωσαν στον αντικαταστάτη του διευθυντή του ΙΚΑ υπόμνημα με τα αιτήματα, όπως έγινε και σήμερα σε ΔΕΗ και ΔΕΥΑΑ και συνεχίστηκαν με συλλαλητήριο το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας. Αύριο ο πρωί μέλη του ΕΚΑ και του ΠΑΜΕ θα βρεθούν στα γραφεία του ΟΑΕΔ Αγρινίου και την Πέμπτη στις 10.30 το πρωί στο Νοσοκομείο.

agrinionews.gr

dscn4427

dscn4429

dscn4430

dscn4431

Διαβάστηκε 1131 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα