Σάββατο, 11η Μαίου 2024  7:09 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016 18:42

Ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο νέων έργων στους δήμους Ναυπακτίας και Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Την ένταξη στο ΕΣΠΑ δύο νέων έργων στους δήμους Ναυπακτίας και Μεσολογγίου, συνολικού προϋπολογισμού 523.000 ευρώ, έκανε γνωστή ο Αντιπρόεδρος της Βουλής, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος μιλώντας σήμερα το πρωί στον ραδιοφωνικό σταθμό ΑΧΕΛΩΟΣ.

Τα έργα, στην προώθηση των οποίων συνέβαλαν με συνεχείς προσπάθειες οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ, αφορούν συγκεκριμένα, πρώτον, την αποκατάσταση ζημιών οδικού δικτύου στην Δ.Ε. Αποδοτίας του Δήμου Ναυπακτίας που προκλήθηκαν από θεομηνία τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο 2015, και, δεύτερον, την αποκατάσταση βλαβών σε υποδομές πρόληψης άμεσης προτεραιότητας στον Δήμο Μεσολογγίου.

Η ένταξη των έργων αυτών από τον αρμόδιο υφυπουργό Α. Χαρίτση κρίθηκε απαραίτητη προκειμένου, με το πρώτο, να καταστεί λειτουργικό το οδικό δίκτυο του Δήμου Ναυπακτίας μετά τις καταστροφές που υπέστη τους πρώτους μήνες του 2015 από έντονα καιρικά φαινόμενα, και, με το δεύτερο, και συγκεκριμένα με τις εργασίες αποκατάστασης, καθαρισμού και εκβάθυνσης της κοίτης των ρεμάτων στην περιοχή του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου, να αποφευχθεί ο κίνδυνος υπερχείλισης από μελλοντικές πλημμύρες.

 

Διαβάστηκε 764 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.