Τρίτη, 28η Μαίου 2024  11:45 μμ
 
wm small
Τρίτη, 14 Μαϊος 2024 12:53

Αντάμωμα Αγιοβασιλειωτών της Λίμνης Κρεμαστών: Μεγάλη συμμετοχή από Αθήνα και Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με επιτυχία διεξήχθη το φετινό Αντάμωμα Αγιοβασιλειωτών της Λίμνης Κρεμαστών Αττικής κι Αιτωλοακαρνανίας με την παρουσία κόσμου από την Αθήνα κι από το Αγρίνιο.

Ως Σύλλογος ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς μας: τα αδέρφια Ανδρέα, Σπύρο & Γιώτα Σερπάνου (εξ Αμερικής) για την οικονομική ενίσχυση για το αίθριο καθώς και για την Αγιογράφηση στο εσωτερικό του Ιερού Ναού, τον κ. Κόκοτο Άγγελο, για την οικονομική ενίσχυση για την κατασκευή του υποστέγου στον αύλειο χώρο καθώς και για τη δωρεάν διάθεση dvd σε όλες τις παρευρισκόμενες οικογένειες με υλικό σχετικό με την ιστορία του χωριού μας Αγίου Βασιλείου και με την κατασκευή του φράγματος στην περιοχή και την κυρία Βαρβάρα Ζαραβέλη και την εταιρεία Λυκάκης προϊόντα ζύμης & ζαχαροπλαστικής για τη διάθεση γλυκισμάτων που διανεμήθηκαν στους παρευρισκομένους.

Με εκτίμηση και με ισχυρό αίσθημα ανταπόδοσης απονείμαμε τιμητικές πλακέτες στον κ. Κόκοτο Άγγελο, στον Παππά Χρήστο για την συμβολή και συνεισφορά τους στην ύπαρξη του Συλλόγου, καθώς και στον επί σειρά ετών και πλέον επίτιμο πρόεδρο κ. Ακρίδα Γεώργιο, ενώ θα αποσταλεί και στα αδέρφια Σερπάνου στην Αμερική.

Αξίζουν συγχαρητήρια στον Σύλλογο Αγιοβασιλειωτών Αγρινίου για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης. Ιδιαίτερη αναφορά χρήζει η εταιρεία Marmara Mantzafinis για την φροντίδα της βρύσης και του εξωτερικού χώρου του ναού, καθώς και για την ανακαίνιση του μπάνιου, οι οποίοι σύντομα θα υψώσουν έξω από τον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου την ελληνική σημαία που τους παραδώσαμε.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας από τον ιερέα Κώστα Κοντογεώργο, από την ενορία του Άνω Αγίου Βλασίου, ακολούθησε τρισάγιο στο κοιμητήριο του χωριού. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον κ. @Κωνσταντίνος Βραχωρίτης, εντεταλμένο Δημοτικό Σύμβουλο της κοινότητας Παρακαμπυλίων του Δήμου Αγρινίου καθώς και τους εκπροσώπους και τον κόσμο από τα όμορα χωριά που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Και του χρόνου να ανταμώσουμε με το καλό!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 650 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.