Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:29 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 18:11

Εορτασμός του Αγίου Αντίπα, Επισκόπου Περγάμου. Προστάτου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας (Σαβ 20/4/2024 18:30)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με πρωτοβουλία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 20 Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’ στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου στο Λιμάνι εορταστικές εκδηλώσεις, προς τιμήν του προστάτου των Οδοντιατρών, Αγίου ενδόξου Ιερομάρτυρος Αντίπα, Επισκόπου Περγάμου.

Θα τελεσθεί η ακολουθία του πανηγυρικού Αρχιερατικού Εσπερινού και η Αρτοκλασία υπέρ υγείας των μελών του Συλλόγου και των οικογενειών τους. Των ιερών Ακολουθιών θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

Θα ακολουθήσει Χαιρετισμός από τον Πρόεδρο του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Φώτη Βασιλείου και η Απονομή Τιμητικής Διακρίσεως στον Οδοντίατρο, κ. Κωνσταντίνο Κοταντούλα, διατελέσαντα Πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου.

Την εκδήλωση θα κλείσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός.

πηγή φωτό:aixmi-news.gr

Διαβάστηκε 670 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 18:18
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.