Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  9:36 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 14:09

Περισσότεροι από 5.000 μαθητές Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων του Δήμου Αγρινίου απόλαυσαν ταινίες με είσοδο ελεύθερη στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΑΝΕΣΙΣ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για τρεις μήνες μαθητές της Α/θμιας και της Β/θμιας εκπαίδευσης, με τη συνοδεία των εκπαιδευτικών τους, επισκέφτηκαν τον Δημοτικό Κινηματογράφο «ΑΝΕΣΙΣ» και παρακολούθησαν ταινίες με είσοδο ελεύθερη.

Το μοναδικό κινηματογραφικό ΣΙΝΕΑΚ λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια στον Δημοτικό Κινηματογράφο  με σκοπό να δώσει το έναυσμα στους νέους ν΄ ανακαλύψουν τη μαγεία της έβδομης τέχνης και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού του Δήμου Αγρινίου ευχαριστεί για τη συνεργασία την Α/θμια και Β/θμια Εκπαίδευση και ανανεώνει το ραντεβού για την επόμενη κινηματογραφική περίοδο.

Διαβάστηκε 248 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.