Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  4:06 πμ
 
wm small
Τρίτη, 17 Οκτωβρίου 2023 20:36

Αγρίνιο: “Ο Κώστας Πιστιόλας θα είναι παρών και ενεργός ως επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Τις τελευταίες εβδομάδες έχει ενταθεί η συζήτηση για την επόμενη μέρα στα δημοτικά πράγματα του Αγρινίου, όχι τόσο πολύ σε ό, τι αφορά την παράταξη Παπαναστασίου, η οποία έχει μεγάλη διαφορά δυνάμεων από την αντιπολίτευση και δύσκολα θα νιώσει άμεση απειλή, όσο για την πλευρά Πιστιόλα και το πώς σκοπεύει να πορευτεί από εδώ και πέρα.

Κυκλοφορεί μια φημολογία που συνδυάζει υποτιθέμενες επιχειρηματικές κινήσεις του με μια διάθεση να μην ασχοληθεί ο ίδιος ο κ. Πιστιόλας ενεργά με τα αυτοδιοικητικά από εδώ και στο εξής, κάτι όμως που κάθε άλλο παρά επιβεβαιώθηκε στην πρώτη συνάντηση που είχαν τα στελέχη της παράταξης την Δευτέρα το απόγευμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Συνείδησης”, εκεί δεν έγινε απλώς αποτίμηση της προσπάθειας και του αποτελέσματος αλλά και μια πρώτη καταγραφή της διάθεσης όλων να κάνουν συγκροτημένη και σθεναρή αντιπολίτευση, όπως ορίζει άλλωστε και το 33% που πήρε ο συνδυασμός στις εκλογές.

Ο ίδιος ο Κώστας Πιστιόλας μάλιστα φαίνεται να ξεκαθαρίζει στους συνεργάτες του και τους συμβούλους ότι θα είναι παρών σε όλες τις εξελίξεις εντός κι εκτός δημοτικού συμβουλίου και ότι η παράταξη θα παίξει ελεγκτικό αλλά και εποικοδομητικό ρόλο στην διοίκηση του δήμου Αγρινίου.

“Οι φήμες μπορεί να κυκλοφορούν για χίλιους δυο λόγους, η αλήθεια πάντως είναι ότι ο Κώστας Πιστιόλας θα είναι ενεργός και αφοσιωμένος σε αυτό που τον όρισαν να κάνει οι δημότες. Μάλλον ευσεβείς πόθους εκφράζουν όσοι διαδίδουν τέτοια, κυρίως γιατί δεν έχουν και πολύ εκτίμηση ούτε στους ψηφοφόρους αλλά ούτε και στο Αγρίνιο”, έλεγε χθες άνθρωπος από το περιβάλλον του επικεφαλής του “Αγρίνιο- Πάμε Ψηλά”.

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι η επόμενη μέρα ήταν το πιο ενδιαφέρον κομμάτι της συνάντησης με την αποτίμηση για το τι έκαναν οι κομματικοί μηχανισμοί στην πόλη και τα χωριά να συζητείται μεν, περισσότερο όμως με την μορφή απολογισμού και όχι εσωστρέφειας ή ενδοσκόπησης.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 378 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία