Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:21 μμ
 
wm small
Τρίτη, 10 Οκτωβρίου 2023 12:08

Ανακοίνωση Λαικής Συσπείρωσης Ι.Π. Μεσολογγίου για τις εκλογές

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Χαιρετίζουμε τους εργαζόμενους, αγρότες, αυτοαπασχολούμενους, νεολαίους, γυναίκες, όλο το λαό του Δήμου Μεσολογγίου που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Μεσολογγίου με επικεφαλής τη Βάνα Πατρινού. Iδιαίτερα χαιρετίζουμε όλους όσους έκαναν την αγωνιστική επιλογή και πλαισίωσαν το ψηφοδέλτιο της σε όλο το Δήμο μας.

Δώσαμε μια εκλογική μάχη σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Η πανσπερμία των υποψηφιοτήτων, χωρίς ανάλογη πανσπερμία απόψεων αφού όλοι επί της ουσίας συμφωνούσαν μεταξύ τους και οι πάσης φύσεως «γκρίζες ζώνες» και «καταγγελίες» που είδαν το φως της δημοσιότητας σε όλη την διάρκεια της προεκλογικής περιόδου αλλά και της εκλογικής διαδικασίας αυτής καθαυτής, δίνουν μεγαλύτερη αξία στο εκλογικό αποτέλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο στον Δήμο όσο και στην Περιφέρεια.

Η ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης, τόσο σε ποσοστό όσο και σε απόλυτο αριθμό ψήφων και στο Δήμο και στην Περιφέρεια, αντικατοπτρίζει ως ένα βαθμό την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης και καταδίκης της πολιτικής που θυσιάζει τις λαϊκές ανάγκες προς όφελος των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Καλούμε όλους τους ψηφοφόρους μας να συνεχίσουν να στέλνουν το μήνυμα καταδίκης τους στην αντιλαϊκή πολιτική και στο β’ γύρο των Δημοτικών εκλογών στο Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου.

Στον δεύτερο γύρο των εκλογών για το Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου, καλούμε τον λαό να στείλει μήνυμα καταδίκης (με λευκό ή άκυρο) εκείνων των κομμάτων και των συνδυασμών -όπως κι αν ονομάζονται- που κινούνται στην ίδια γραμμή και υπηρετούν την τοπική διοίκηση ως “μακρύ χέρι” του κράτους, των κυβερνήσεων και των επιχειρηματικών συμφερόντων.

Σαν Λαϊκή Συσπείρωση θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο, για κάθε λαϊκό πρόβλημα, για να αποτρέψουμε χειρότερα μέτρα που θα φέρει η κυβέρνηση της ΝΔ έχοντας τη συναίνεση των άλλων αστικών κομμάτων, για να διεκδικήσουμε την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών. Θα μας βρουν απέναντι από θέση ισχυρής αντιπολίτευσης στις αντιλαϊκές επιλογές τους.

ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Ι. Π. ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΒΑΝΑ

Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία