Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:23 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:28

Περιοδείες της Λαικής Συσπείρωσης με την υποψήφια Δήμαρχο κα Βάνα Πατρινού σε υπηρεσίες και περιοχές του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Βάνα Πατρινού, υποψήφια Δήμαρχο του Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου και αποτελούμενο από τον Σπύρο Σταματάτο, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας και υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους περιόδευσε στα τμήματα του Νοσοκομείου Μεσολογγίου και συζήτησε με μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων.

Έπειτα, επισκέφτηκαν την Πυροσβεστική υπηρεσία του Μεσολογγίου όπου συνομίλησαν με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν αλλά και με τον Διοικητή του Σώματος και ανέδειξαν την αναγκαιότητα των αντιπλημμυρικών και αντιπυρικών έργων στην περιοχή.

Επίσης, το κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής την Βάνα Πατρινού και αποτελούμενο από τον Καρναβιά Γιάννη, υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Δυτικής Ελλάδας και υποψηφίους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους περιόδευσε στην Πεντάλοφο και την Γουριά και συνομίλησε με τους κατοίκους των χωριών.

Τέλος, υποψήφιοι δημοτικοί κ κοινοτικοί σύμβουλοι με επικεφαλής την Βάνα Πατρινού περιόδευσαν στο Αιτωλικό και επισκέφτηκαν και το Μουσείο της Βάσω Κατράκη όπου επιβεβαίωσαν ότι το Μουσείο ρημάζει στα χέρια των δημοτικών αρχών και υπάρχει ανάγκη αυτό να αντιστραφεί και να σωθεί το έργο της Κατράκη και να αξιοποιηθεί η πολιτιστική και καλλιτεχνική του αξία.

Διαβάστηκε 990 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2023 18:32
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία