Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  8:27 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 17:55

Δήμος Ναυπακτίας: Επίσκεψη "Ενωτικής Πρωτοβουλίας" σε Λιμενικό και Παπαχαραλάμπειο Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπακτίας κος Τάκης Λουκόπουλος μαζί με υποψήφιους συμβούλους του Συνδυασμού «Ενωτική Πρωτοβουλία» επισκέφτηκαν αρχικά το Λιμενικό Σταθμό Ναυπάκτου όπου συναντήθηκαν με την Λιμενάρχη κυρία Μαρία Θωμοπούλου και τους υπαλλήλους του Λιμενικού όπου τον ενημέρωσαν για το έργο που επιτελούν και διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν. Επίσης , συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη συνεργασία του Δήμου Ναυπακτίας με το Λιμενικό .

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε την Παπαχαραλάμπειος Κεντρική Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου όπου είχε μια εμπεριστατωμένη και λεπτομερής ενημέρωση για την λειτουργία της Βιβλιοθήκης. Όπως είπαν, ένα απο τα κυριότερα  προβλήματα που αντιμετωπίζει η Βιβλιοθήκη είναι η ελλιπής προβολή, ενώ η αγάπη, η εργατικότητα και το πείσμα των υπαλλήλων αποτελούν τα μεγάλα πλεονεκτήματα της!

τακης λουκοπουλος λιμενικο ναυπακτου

Διαβάστηκε 358 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία