Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  9:32 πμ
 
wm small
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023 15:23

Κώστας Καρπέτας: Να μπει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες Φαρμάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο Αγροτικός Τομέας αποτελεί το θεμέλιο λίθο της αναπτυξιακής διαδικασίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και για αυτό πρέπει να μπει τέλος στις χαμένες ευκαιρίες της περιφερειακής Αρχής Φαρμάκη.

Αυτό τόνισε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Κώστας Καρπέτας κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Γαστούνη και στο Βαρθολομιό του Δήμου Πηνειού Ηλείας, το πρωί του Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου.

Ο Κώστας Καρπέτας επισκέφθηκε την περιοχή επικεφαλής κλιμακίου της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε - Δυτική Ελλάδα» με υποψηφίους του συνδυασμού από την Π.Ε. Ηλείας. Στο κλιμάκιο συμμετείχε και ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Διονύσης Καλαματιανός.

Κατά τη διάρκεια των επαφών του με τους κατοίκους της Γαστούνης και του Βαρθολομιού, όπου έτυχε θερμής υποδοχής, ο κ. Καρπέτας υπογράμμισε ότι η Ηλεία αποτελεί κατ’ εξοχήν παράδειγμα εμπαιγμού από την περιφερειακή Αρχή Φαρμάκη καθώς όλα τα έργα της περιοχής έχουν βαλτώσει.

«Για να φέρουμε την ανάπτυξη στον τόπο μας, χρειάζεται να γίνουν πολλά βήματα που θα διασφαλίσουν την αναγέννηση της υπαίθρου μας και την αναβάθμιση της αγροτικής οικονομίας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας και παρουσίασε τις προγραμματικές δεσμεύσεις της παράταξης «Μαζί Αλλάζουμε – Δυτική Ελλάδα».

Η περιοδεία συνεχίζεται το απόγευμα του Σαββάτου με επισκέψεις σε Βασιλάκι, Κούμανι, Λάλα, Ολυμπία, Πλάτανο, Πελόπιο, ενώ την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου ο Κώστας Καρπέτας θα συνεχίσει τις επαφές του στην Ηλεία καθώς θα επισκεφθεί το πρωί τη Νέα Μανωλάδα, την Βάρδα και τα Λεχαινά, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις του συνδυασμού σε Νιοχώρι και Μυρσίνη.

Διαβάστηκε 432 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία