Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  5:44 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 22 Σεπτεμβρίου 2023 22:03

Αγρίνιο: Αγιασμός στο εκλογικό κέντρο του Γ. Παπαναστασίου (εικόνες)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μετά την παρουσίαση που πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αγρίνιου και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Παπαναστασίου την Τετάρτη 13/09 των 460 υποψηφίων του συνδυασμού του,  νωρίτερα σήμερα στον πεζόδρομο της οδού Βότση, πραγματοποίησε τον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου.

Ο κ. Παπαναστασίου απεύθυνε ακόμη ένα μήνυμα στις δημότισσες και στους δημότες του Αγρινίου, μήνυμα νίκης, μέσω του οποίου όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «μιλάμε με το έργο μας». Στον αγιασμό του εκλογικού του κέντρου βρέθηκε πλήθος κόσμου.

Ο κ. Παπαναστασίου αναφέρθηκε στο ότι αυτός και η ομάδα του εργάστηκε αποτελεσματικά, με συνέπεια και εντατικά πετυχαίνοντας πολλά και σημαντικά, προχωρώντας, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, στο όραμα για ένα καλύτερο Δήμο Αγρινίου.

Έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στο ότι σήμερα είναι ακόμη περισσότερο αισιόδοξος για την επόμενη μέρα, διότι «μιλάμε με το έργο μας» όπως ουκ ολίγες φορές επανέλαβε. Ανέλυσε επίσης το πόσο υπερήφανος είναι για το ότι η ομάδα του στάθηκε και στέκεται έντιμα απέναντι στους πολίτες. Ακόμη, εκδήλωσε την περηφάνια που αισθάνεται για την δουλειά που έχει γίνει, ενώ τοποθετήθηκε για το πως πολιτικά βλέπει την τοπική αυτοδιοίκηση.

Κάλεσε επίσης τους συνυποψηφίους του να διατυπώσουν επίσημα αυτά που δεσμεύονται κατ ιδίαν, όπως επίσης να μην τάζουν έργα που δεν μπορούν να γίνουν ποτέ, όπως ηλεκτρικά τραμ κλπ. Έκανε αναφορά στο Πανεπιστήμιο και το Νοσοκομείο, θέτοντας το ερώτημα “που ήταν αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολύ όταν τρέχαμε και κάναμε κινητοποίησες”.

Εξ αρχής δίνοντας το “στίγμα” της σύντομης ομιλίας του ανέφερε χαρακτηριστικά, άλλοι είναι υποψήφιοι για προσωπικούς λογούς και άλλοι για οικονομικούς λογούς, το έχουμε πλέον όλοι καταλάβει. Εμείς είμαστε υποψήφιοι γιατί αγαπάμε τον τόπο μας και το έχουμε δείξει μέσα απο τις προσπαθείες μας και το έργο μας”

Δείτε αποσπάσματα από την τοποθέτηση του κ. Παπαναστασίου:

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 512 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία