Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  2:44 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Σεπτεμβρίου 2023 09:35

Επισκέψεις στην Πεντάλοφο και το Λεσίνι, απο τον υποψ. Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θανάσης Λύρος από την Πεντάλοφο: «Θα έρχομαι εγώ κάθε μήνα να σας συναντήσω και όχι εσείς. Δεν θα επιτρέψω έρχεστε στο Δημαρχείο να ζητιανεύετε για να με δείτε και να μου μιλήσετε».

Με επισκέψεις στην Πεντάλοφο και το Λεσίνι, για μία ακόμη φορά, συνεχίστηκαν οι περιοδείες των υποψηφίων του Συνδυασμού «Ανάπτυξη για όλους»,.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, Θανάσης Λύρος, με υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του, επισκέφθηκαν προχθές, Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023, για άλλη μια φορά την Πεντάλοφο και το Λεσίνι, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους κατοίκους από κοντά, πόρτα - πόρτα, οι οποίοι και πάλι εξέφραζαν την πλήρη δυσφορία τους για την παντελή εγκατάλειψη των χωριών τους από τους διοικούντες διαχρονικά τον Δήμο μας.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι πως μέσα σε όλους αυτούς ήταν και άνθρωποι που κατεβαίνουν υποψήφιοι ακριβώς με αυτούς από τους οποίους έχουν τα σοβαρά παράπονα.

Όταν ο κ. Θανάσης Λύρος τους ρώτησε γιατί το κάνουν, δεν ήξεραν να τί να απαντήσουν για να λάβουν την απάντηση από τον κ. Λύρο πως «είναι ακατανόητο να λέτε ότι έχετε παράπονα απ’ αυτούς που διοίκησαν και εγκατέλειψαν τα χωριά σας και να είστε υποψήφιοι μαζί τους. Τι διαφορετικό περιμένετε να κάνουν τώρα;»

Ολοκληρώνοντας την συζήτηση με τους συνδημότες του ο κ. Θανάσης Λύρος τόνισε με έμφαση προς όλους: «Εγώ θα έρχομαι κάθε μήνα εδώ, δεν θα έρχεστε εσείς στο Δημαρχείο να ζητιανεύετε να με δείτε και να μου μιλήσετε».

Οι σταράτες αυτές εξηγήσεις του Θανάση Λύρου μαλάκωναν την οργή των πολιτών, που πλέον ξεθάρρευαν και τάσσονταν ανοιχτά στο πλευρό του.

Διαβάστηκε 429 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία