Τετάρτη, 8η Μαίου 2024  6:50 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 19:20

Αθανάσιος Δ. Ζωγράφος: "Ο φαύλος κύκλος των αποτυχημένων Αιρετών που διαδοχικά οδήγησαν τον Δημο Ι.Π Μεσολογγιου στην απαξίωση και επανεμφανίζονται ως υποψήφιοι-σωτήρες του!"

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το
Ο φαύλος κύκλος των αποτυχημένων Αιρετών που διαδοχικά οδήγησαν τον Δημο Ι.Π Μεσολογγιου στην απαξίωση και επανεμφανίζονται ως υποψήφιοι-σωτήρες του!
 
Φίλες και φίλοι,
 
Τα επόμενα χρόνια είναι ιδιαίτερα κρίσιμα για την αναπτυξιακή πορεία και προοπτική του Δήμου μας. Οι ευκαιρίες που παρουσιάζονται για ανάπτυξη είναι μεγάλες αλλα οι γνωστοί κίνδυνοι, που αποτελούν το αγκάθι στην πρόοδο και διατηρούν στάσιμο τον Δήμο μας επι σειρά ετών, ελλοχεύουν.
Σε αυτήν την πληθώρα υποψηφίων Δημάρχων, οι μισοί περίπου είναι οι παλιοί μας γνώριμοι…κάποιοι  εξ αυτών με νέα ονόματα συνδυασμών, που φυσικα έχουν διατελέσει Δήμαρχοι και οπως εχει αποδειχθεί επι του πρακτέου όχι μόνο δεν κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω στον Δήμο Ι.Π Μεσολογγιου αλλα διαδοχικά τον οδήγησαν σε θέση ουραγού. Μεγαλυτερη απόδειξη, όσο κι αν οι ίδιοι δεν θέλουν να το παραδεχτούν, όσο κι αν προσπαθούν να παρουσιάσουν τα αναγκαία ως έργα και επιρρίπτουν τις ευθύνες της συρρίκνωσης του Δήμου ο ένας στον άλλον, είναι ότι κανεις τους μέχρι τώρα δεν εκλέχτηκε από τους δημότες για δεύτερη συνεχή τετραετία. Εύλογο είναι το ερώτημα του κόσμου σχετικά με αυτά που υπόσχονται τώρα γιατί δεν τα εφάρμοσαν τοτε…
Οσον αφορά τους αλλους μισους περίπου υποψηφιους, οπως πολύ καλά γνωρίζετε, είτε υπήρξαν αντιδήμαρχοι είτε δημοτικοί τους σύμβουλοι που διαφώνησαν, ανεξαρτητοποιήθηκαν η μετακινουνταν από τον έναν συνδυασμό στον άλλον, είτε επιδιώκουν την προβολή τους μέσα από την όλη διαδικασία, είτε απλα βασιζόμενοι στην αποτυχία των προηγούμενων απέκτησαν ξαφνικά μεγάλες φιλοδοξίες στηριζόμενοι στο δόγμα ‘’αφού έγινε αυτός γιατί όχι και εγω’’. Κοινό σημείο αναφοράς βέβαια είναι ότι ούτε οι εν λόγω κατάφεραν να δώσουν το κάτι παραπάνω ως Αιρετοί η αλήθεια είναι…
Αν σε όλα αυτά προσθέσουμε και το γεγονός των υποψηφίων Δημοτικών συμβούλων οι οποίοι μετακινήθηκαν σε συνδυασμούς για τους οποίους μέχρι πρότινος εκτόξευαν βαρύτατους χαρακτηρισμούς συν αυτούς που προσχώρησαν επειδη δεν τους έβγαιναν τα κουκιά για δικό τους συνδυασμό ενω μεχρι χθες στόλιζαν με πληθώρα κοσμιτικων επιθέτων τους ‘ΝΥΝ συναγωνιστές τους…’, οπως καταλαβαίνετε αυτοί οι ανθρωποι λειτουργούν με γνώμονα το δικό τους συμφέρων, λαϊκά μιλώντας είναι αυτό που λέμε όπου τους πάει ο άνεμος…
Λαμβάνοντας υπ όψιν όλα τα ανωτέρω και την εικόνα που παρουσιάζει ο Δήμος μας σήμερα αντιλαμβάνεστε την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών του Οκτώβρη και την αναγκαιότητα να μην επαναληφθούν οι λάθος επιλογές του παρελθόντος!
Ζούμε σε έναν απίστευτα ευλογημένο τόπο, με αμέτρητες και αστείρευτες δυνατότητες και ευκαιρίες! Είναι βαθιά ριζωμένη η πεποίθησή μου ότι η αξιοποίηση των δυνατοτήτων όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου μας, μαζί με το υψηλό επίπεδο του ανθρώπινου δυναμικού που διαθέτουμε, μπορούν να αποτελέσουν τον καταλύτη που θα τον μεταμορφώσει και θα τον αναδείξει από ουραγό που είναι σήμερα, σε πρωταγωνιστή ευρωπαϊκού επιπέδου.
Επίσης, με γνώμονα τις βέλτιστες πρακτικές που εφαρμόζονται σε ευρωπαϊκές πόλεις, εστιάζουμε στις ευκαιρίες που προσφέρονται για συνέργειες με άλλες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης, καθώς και στην αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων.
Γιατί στόχος μας είναι να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των συνδημοτών μας και να βάλουμε τάξη στα οικονομικά του Δήμου, με απόλυτη διαφάνεια και σεβασμό στους συμπολίτες μας.
Για ένα Δήμο Ι.Π Μεσολογγιου που θα μας κάνει υπερήφανους και αντάξιους των ένδοξων προγόνων μας και της ιστορικής κληρονομιάς της Ιερής Πόλης μας. Για έναν Δήμο πρότυπο που οφείλουμε να παραδώσουμε στα παιδιά μας.
 
Αγαπητοί μου συμπολίτες,
 
Σε αυτόν τον υπέροχο Δήμο μεγάλωσα, επέλεξα να επιστρέψω έχοντας γνωσεις, εμπειρία και νέες ιδέες από τα ταξιδια μου επι σειρά ετών σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης λόγω του επαγγελματος μου θελωντας να τις μετουσιώσω σε πραξεις για τον τόπο μου. Εδώ επέλεξα να δημιουργήσω την οικογένειά μου. Νιώθω ιερή υποχρέωση να ασχοληθώ με την τοπική αυτοδιοίκηση προκειμένου ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγιου να επανακτήσει τη χαμένη του αίγλη και δόξα. Δεσμεύομαι πως θα αγωνιστω με ολες μου τις δυναμεις για τον τόπο μας.
 
Ήρθε η ώρα να βγούμε από την παρακμή και τη στασιμότητα που μας φθείρει και να παραδώσουμε στα παιδιά μας έναν Δήμο που τους αξίζει. Έναν Δήμο που θα αξιοποιήσει τα μεγάλα συγκριτικά και μοναδικά πλεονεκτήματα που διαθέτει.
 
Διαθέτουμε Όραμα, Σχέδιο, Γνώση, Αγάπη, Πάθος, Μεράκι για Δημιουργία.
 
Με πίστη, αξίες, αποφασιστικότητα και με Δήμαρχο τον κ. Θανάση Λυρο θα φτιάξουμε το Μεσολογγι του 2030.
 
Οι προτάσεις του συνδυασμού Αναπτυξη για ολους είναι συγκεκριμένες, κοστολογημένες και ρεαλιστικές, με κανόνα το συμφέρον όλων των δημοτών μας και όχι μιας ευνοημένης ολιγαρχίας.
Επιτέλους, ήρθε η ώρα να βαλουμε ένα τελος στο χαμηλού επιπέδου και ανεπαρκές κατεστημένο μιας νομενκλατούρας του απερχόμενου δημάρχου και να συστρατεύσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του Δήμου μας.
 
Στις 8 Οκτωβρίου, βάζουμε σταυρό στην Αναπτυξη για ολους και ξεκινάμε το ταξίδι σε μια νέα εποχή δημιουργίας και ανάπτυξης για τον Δήμο μας.
 
Θέλουμε να κερδίσουμε τις εκλογές του Οκτωβρίου όχι για να γίνουμε απλοί διαχειριστές, αλλά για να αλλάξουμε τον Δήμο Ι.Π Μεσολογγιου και να τον καταστήσουμε ισχυρό και πρωταγωνιστή στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 
Γιατί έχουμε το όραμα, την αποφασιστικότητα και το μεράκι για Δημιουργία για το Μεσολογγι του 2030. Μπορούμε να κάνουμε τον Δήμο μας να λάμψει!
 
Χαίρομαι που κάθε μέρα μας εμπιστεύονται και συστρατεύονται όλο και περισσότεροι Δημότες στον συνδυασμό μας.
 
Αξίζουμε περισσότερα! Και είμαστε αποφασισμένοι να εργαστούμε για να τα πετύχουμε!
 
Αθανάσιος Δ. Ζωγράφος
Πλοίαρχος Ε.Ν
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 
Δήμου Ι.Π Μεσολογγιου
Ανάπτυξη για όλους • Θανάσης Λύρος - Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου
Διαβάστηκε 2080 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 19:46
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Στην ίδια κατηγορία