Σάββατο, 18η Μαίου 2024  5:10 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 01 Μαϊος 2024 14:54

Δημήτρης Γαλαζούλας: Να παραμείνουμε υγιείς, «υποψιασμένοι» και προσεκτικοί - Δηλώσεις εν όψει του Πάσχα (video)

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας Δημήτρης Γαλαζούλας σε δηλώσεις του εν όψει του Πάσχα ευχήθηκε υγεία στους πολίτες και έδωσε έμφαση στη δυνατότητα που παρέχεται αυτές τις ημέρες στις οικογένειες και τους φίλους να συνδεθούν περισσότερο «χτίζοντας» κοινές αναμνήσεις.

Στο σκέλος που αφορά τη λήψη πρόσθετων μέτρων από την Αστυνομική Διεύθυνση ο κ. Γαλαζούλας αναφέρθηκε τόσο στην τροχονομική αστυνόμευση όσο και την ασφάλεια.  Στο κέντρο του Αγρινίου, όπως ανέφερε, έχει γίνει εντονότερη η παρουσία δικυκλιστών της Αστυνομίας. Απηύθυνε δε έκκληση στους οδηγούς αυτοκινήτων να σταθμεύσουν τα οχήματά τους εκτός κέντρου για τη διευκόλυνση όλων.

Στο επαρχιακό δίκτυο έχουν δημιουργηθεί ειδικά συνεργεία ελέγχου τα οποία ασχολούνται με την καταγραφή και τη βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων  (μέθη, μη χρήση ζώνης και κράνους, αντικανονική προσπέραση, χρήση του κινητού κατά την οδήγηση).

Ο αστυνομικός διευθυντής Ακαρνανίας αναφέρθηκε και στις τηλεφωνικές απάτες για τις οποίες οι πολίτες πρέπει να είναι υποψιασμένοι καθώς οι απατεώνες βρίσκουν συνεχώς ευφάνταστους τρόπους να αφαιρούν χρήματα και τιμαλφή. Τόσο στο επίπεδο ενημέρωσης όσο και παρέμβασης μετά από σχετικές καταγγελίες η Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός. 

Επιπλέον. έδωσε συμβουλές για να αποφύγουμε τις κλοπές, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να ενημερώνουμε για την απουσία μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην ενδοικογενειακη βία και την παραβατικότητα των ανηλίκων. 

Τέλος, αναφέρθηκε στην επικινδυνότητα της χρήσης των βεγγαλικών και συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή. 

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 273 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.