Κυριακή, 28η Απριλίου 2024  5:28 μμ
 
wm small
Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022 14:06

Τουρνουά Ακρόπολις με φαβορί την Ελλάδα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ο στόχος της Εθνικής στο Ευρωμπάσκετ του Σεπτέμβρη είναι ένα μετάλλιο, κι ας μην το παραδέχεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και ο κόουτς Ιτούδης. Το σίγουρο είναι πως η ομάδα θέλει δουλειά και δέσιμο ως τότε. Τα φιλικά προετοιμασίας είναι πολλά, ξεκινώντας από εκείνο με την Ισπανία στο ΟΑΚΑ. Όμως τίποτα δεν συγκρίνεται με το θρυλικό Τουρνουά Ακρόπολις, το 31ο της ιστορίας, από τις 17 ως τις 19 Αυγούστου.

Αντίπαλοι της Ελλάδας θα είναι η Γεωργία (που κέρδισε το τουρνουά το 2017), η Τουρκία και η Πολωνία.

Σε 30 τουρνουά, η Ελλάδα έχει κατακτήσει 17 φορές την πρώτη θέση. Η Σερβία (συμπεριλαμβανομένης της εποχής της ενωμένης Γιουγκοσλαβίας) έχει πάρει την πρωτιά έξι φορές και ακολουθούν η Ιταλία με 3, η Λιθουανία, η Αργεντινή και η Γεωργία με 1.

ΚΟΥΠΟΝΙ ΟΠΑΠ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Η Ελλάδα είναι το φαβορί και του φετινού τουρνουά και ακολουθούν κατά σειρά Τουρκία, Γεωργία και Πολωνία. Και τα τρία ματς της Εθνικής, μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από την ΕΡΤ.

Η Ελλάδα θα έχει στο ρόστερ Γιάννη, Θανάση και Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντόρσεϊ, Καλάθη, Σλούκα, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, ενώ μάλλον απών από το τουρνουά θα είναι ο Παπαγιάννης, ο οποίος οριακά θα προλάβει την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ.

Διαβάστηκε 377 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.