Πέμπτη, 16η Μαίου 2024  8:50 πμ
 
wm small
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2022 18:46

Που θα πάνε και τι θα κάνουν οι σύνεδροι της ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στις 16 Ιουνίου, την επόμενη Πέμπτη, αναμένεται το διοικητικό συμβούλιο της ΚΕΔΕ στο Αγρίνιο μαζί με μια συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και με τους Δήμους στην ευρύτερη περιοχή.

Όλες οι συναντήσεις θα έχουν αντικείμενο τα αυτοδιοικητικά θέματα αλλά και τα έργα, τους πόρους, τα χρόνια προβλήματα, τις σχέσεις με το κεντρικό κράτος κλπ. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι οι σύνεδροι δεν θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κι από πιο κοντά το Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα καλωσόρισμα των υψηλών προσκεκλημένων στην πόλη την προηγούμενη μέρα, Τετάρτη, στον πιο χαρακτηριστικό χώρο της πόλης, το «Ελληνίς». Εκεί θα υπάρξει φαγητό και ένα ποτό για τους επισκέπτες ώστε να δουν ότι υπάρχουν και τέτοια σημεία στο Αγρίνιο.

Την επόμενη μέρα, στις 16, θα γίνει η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης (οι σύνεδροι είναι 31 οπότε δεν τίθεται θέμα χώρου). Η επίσκεψη στο Δήμο Αγρινίου θα περιλαμβάνει μεσημεριανό στην Τριχωνίδα, ώστε να τους εντυπωσιάσουμε όλους, ενώ το …σχεδόν διήμερο θα κλείσει με την συνδιάσκεψη με την ΠΕΔ και τους Δήμους και πάλι στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Υπήρξαν σκέψεις για το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας αν η συνδιάσκεψη περιλάμβανε και τους Δήμους των Ιονίων, κάτι που δεν θα ισχύσει τελικώς.

Οι επαφές θα είναι πολλές, οι παράγοντες που θα κινηθούν στην πόλη αρκετοί, για μια ακόμη φορά μέσα σε αυτό το καλοκαίρι θα έχουμε μουσαφίρηδες. Καλό είναι που θα δουν μερικά από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του Αγρινίου έτσι ώστε να τα μεταφέρουν στα δικά τους μέρη, ως διαφήμιση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 260 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.