Πέμπτη, 2η Μαίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 25 Μαϊος 2022 18:45

Αρχοντοχώρι: Θεία λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Ζαπατίνας για την επέτειο της επανάστασης

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Με κάθε επισημότητα τελέστηκε ο όρθρος και η θεία λειτουργία στο μοναστήρι της Παναγίας Ζαπατίνας που βρίσκεται στο Αρχοντοχωρι Ξηρομέρου για την επέτειο της έναρξεως της Εθνικής Επανάστασης!

Την θεία λειτουργία τέλεσαν ο πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης Π. Χρυσόστομος Κελεπουρης Εφημέριος Κατούνας και ο Ιερομόναχος Π.Ευφροσυνος Γρίβας Εφημέριος Κανδήλας ενώ συμπροσευχόμενος παρέστη και ο εφημέριος Αρχοντοχωρίου Π.Αθανάσιος Φραγκοτασιος

Στο αναλόγιο έψαλαν ο Δημήτρης Γρινος Λαμπαδάριος Αγίου Ιωάννη Θεολόγου Φυτειών και ο Καραχάλιος Κωνσταντίνος Ψάλτης στο Αρχοντοχωρι!

Παρέστη επίσης ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, ο πρόεδρος της τοπικής Κοινότητας Αρχοντοχωρίου Γεώργιος Λιοντάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και οι κάτοικοι του χωριού.

agriniopress.gr
Διαβάστηκε 336 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.