Σάββατο, 4η Μαίου 2024  6:32 πμ
 
wm small
Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 23:51

Στο Μαξίμου την Τετάρτη ο δήμαρχος Θέρμου, συνάντηση με Μητσοτάκη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

To κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου θα περάσει την προσεχή Τετάρτη ο δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας που θα γίνει δεκτός από τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η συνάντηση προγραμματίζεται στις 12:30 το μεσημέρι και σίγουρα θα πρόκειται για μια σημαντική στιγμή για τον δήμαρχο Θέρμου καθώς θα έχει τη δυνατότητα να συζητήσει τα ζητήματα του δήμου απευθείας με τον πρωθυπουργό.

Η ατζέντα του Κωνσταντάρα θα είναι σίγουρα μεγάλη ωστόσο στον Μητσοτάκη βασικό θέμα, σύμφωνα με πληροφορίες, που θα θέσει είναι ο κρίσιμος οδικός άξονας Ναύπακτος-Αγρίνιο-Θέρμο.

Η παρουσία του δημάρχου Θέρμου στο Μαξίμου περιλαμβάνει συναντήσεις και με τους υπουργούς Επικρατείας Άκη Σκέρτσο και Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του πρωθυπουργικού γραφείου Γρηγόρη Δημητριάδη. Και σε αυτούς αναμένεται να θέσει όλα τα ζητήματα, θεσμικά (των μικρών δήμων) και τοπικά (όπως το Κέντρο Υγείας).

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 439 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.