Σάββατο, 4η Μαίου 2024  4:06 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 21 Απριλίου 2022 12:59

Αγρίνιο: Γίνετε εθελοντές δότες μυελού των οστών για να γίνει η λευχαιμία παρελθόν – Ενημερωτική δράση

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Eνημερωτική δράση για την δωρεά μυελού των οστών πραγματοποιείται σήμερα Μ. Πέμπτη στην κεντρική πλατεία (Δημοκρατίας) του Αγρινίου.

Την πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών & Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας και του τμήματος Αιμοδοσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας, για την διοργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης, στηρίζει ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου.

Στη σημασία της δωρεάς και στο ρόλο του Τμήματος Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Αγρινίου αναφέρθηκαν ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου Παντελής Παπαθανάσης και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος Αιτωλοακαρνανίας, Κώστας Μαμασούλας, που μίλησαν στο sinidisi.gr.

Στη διάρκεια της δράσης γίνονται εγγραφές νέων εθελοντών δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ – ΧΑΡΙΣΕ ΖΩΗ, ώστε να διευρυνθεί η δεξαμενή και να γίνει επιτέλους η λευχαιμία παρελθόν.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 368 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.