Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  3:06 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 08 Απριλίου 2022 20:18

Δήμος Θέρμου : Δύο συμβάσεις για την ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Παρεμβάσεις για την ύδρευση σε Κόνισκα, Κοσίνα και Αμπέλια

Από το Δήμαρχο Θέρμου υπογράφτηκαν δύο ακόμη έργα που αφορούν την ύδρευση Τοπικών Κοινοτήτων της περιοχής.

Συγκεκριμένα υπεγράφη η σύμβαση του έργου «Παρεμβάσεις για αποπεράτωση δικτύων ύδρευσης οικισμών Κοσίνα (Κοκκινόβρυση) και Αμπέλια της Τ.Κ. Κοκκινόβρυσης και για αποκατάσταση ζημιών που προκλήθηκαν σ’ αυτά από τις πλημμύρες, προϋπολογισμού: 250.000€».Η χρηματοδότηση του έργου γίνεται μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων. Με το παρόν έργο θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποπεράτωση των δικτύων ύδρευσης των οικισμών Κοσίνα και Αμπέλια, Κοινότητας Κοκκινόβρυσης, Δήμου Θέρμου και για αποκατάσταση των ζημιών που προκλήθηκαν σ’ αυτά από τις πλημμύρες.

Επίσης υπογράφτηκε η σύμβαση του έργου «Κατασκευή νέου εξωτερικού αγωγού ύδρευσης οικισμού Άγιος Ιωάννης Τ.Κ. Κόνισκας, προϋπολογισμού 312.000€», που χρηματοδοτείται επίσης από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Με το έργο αυτό θα γίνει υδροδότηση του οικισμού Άγιος Ιωάννης Κόνισκας μέσω αγωγού που θα συνδέσει την υφιστάμενη δεξαμενή, στην είσοδο του οικισμού Κόνισκα, με την υφιστάμενη δεξαμενή στην έξοδο του οικισμού Άγιος Ιωάννης Κόνισκας. Προβλέπεται επίσης διακλάδωση και κατασκευή αγωγού για τη σύνδεση της υφιστάμενης δεξαμενής που βρίσκεται βόρεια του οικισμού Άγιος Ιωάννης Κόνισκας με τον κυρίως αγωγό.

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 426 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.