Τρίτη, 21η Μαίου 2024  11:10 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 11:17

Αιτωλοακαρνανία: Οι τεχνικοί ηλεκτρισμού συμμετέχουν στην απεργία στις 6 Απρίλη

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το σωματείο των Τεχνικών Ηλεκτρισμού της Αιτωλοακαρνανίας ανακοινώνει πως θα συμμετάσχει στην πανελλαδική πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6 Απρίλιου

Η ανακοίνωσή τους έχει ως εξής:

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΩΝΤΑΙ

Συνάδελφοι, η αποφασιστική οργάνωση της πάλης μας, με επίκεντρο τις ανάγκες και τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και συνεχώς οξύνονται σε όλες τις πλευρές της ζωής μας , είναι το μεγάλο μας όπλο για να μετρήσουμε αποτελέσματα , να έχουμε νέες κατακτήσεις .

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

Ø Υποχρεωτικότητα των Συλλογικών Συμβάσεων σε όλους τους Ηλεκτρολόγους.

Ø Στήριξη του εισοδήματός μας.

Ø Κατάργηση των χαρατσιών στους λογαριασμούς ρεύματος. Κυβέρνηση και πάροχοι να καλύψουν εξολοκλήρου τις ρήτρες αναπροσαρμογής που έχουν φτάσει τα τιμολόγια στο Θεό.

Δεν στοιχιζόμαστε πίσω από κανένα ληστή που μακελεύει τους λαούς για τα υπερκέρδη. Οι λαοί δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα μεταξύ τους.

Η κυβέρνησης της Ν.Δ. αναλαμβάνει τεράστιες ευθύνες για τη συμμετοχή της χώρας μας στον πόλεμο και για τους μεγάλους κινδύνους που μπορεί να προκύψουν για τον ελληνικό λαό.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΑΠΡΙΛΗ ΩΡΑ 10:30 Π.Μ.

ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 239 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.