Τρίτη, 21η Μαίου 2024  5:13 πμ
 
wm small
Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2022 14:36

Η Ναύπακτος συμμετέχει στην ” Ώρα της Γης”

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Η Ναύπακτος συμμετέχει στην ” Ώρα της Γης”

Κλιματική αλλαγή, πανδημία και πόλεμος, αποτελούν τον πιο επικίνδυνο συνδυασμό που για πρώτη φορά βρίσκεται αντιμέτωπη η ανθρωπότητα.

Στις ημέρες μας, πιο πολύ από ποτέ, έχουμε ανάγκη για συμμετοχή.

Έχουμε ανάγκη να δυναμώσουμε τη φωνή διαμαρτυρίας.

Αυτό το Σάββατο στις 26 Μαρτίου από τις 20:30 έως τις 21:30  έστω και λίγα λεπτά, ας σβήσουμε τα φώτα του σπιτιού μας, της επιχείρησής μας, ως ελάχιστη ένδειξη διαμαρτυρίας για όλα αυτά που βιώνουμε.

Ας πάρουμε ο καθένας από ένα κερί και ας συναντηθούμε στο άγαλμα του Ανεμογιάννη στο λιμάνι της Ναυπάκτου σιωπηλά στις 20:30, στη μνήμη των θυμάτων του πολέμου, τις πανδημίας και της κλιματικής αλλαγής.

Ας ενώσουμε τη σκέψη μας με εκατομμύρια πολίτες του κόσμου έστω αυτή τη μία ώρα, στην “Ώρα της Γης” και ας ελπίσουμε για ένα καλύτερο αύριο!

Ευχαριστούμε για τη θετική ανταπόκριση στο κάλεσμα: τον Δήμο Ναυπακτίας, την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτ/νίας - Λευκάδας, το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό ταμείο Ναυπάκτου.

 

Διαβάστηκε 427 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.