Παρασκευή, 17η Μαίου 2024  12:45 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 21:25

Φοιτητές Μηχανικών Περιβάλλοντος : Δικαιούμαστε το Integrated Master

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Για μπαλάκι ευθυνών μεταξύ Πανεπιστημίου και Υπουργείο μιλά ο Σύλλογος των Φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος με την κατάργηση του Τμήματος δια της συγχωνεύσεως να αναμένεται και τυπικά μόλις εκδοθεί το Προεδρικό Διάταγμα για την αναδιάταξη του ακαδημαϊκού χάρτη του Πανεπιστημίου Πατρών. Την ίδια ώρα οι φοιτητές θίγουν εκκρεμότητες που έρχονται από το παρελθόν, όπως η απονομή του Integrated Master.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

Τρία χρόνια μετά την πολύμηνη αλλά κερδισμένη μάχη του φοιτητικού μας συλλόγου για μετονομασία του τμήματός μας σε τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος και την εξασφάλιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, ερχόμαστε για άλλη μια φορά αντιμέτωποι τόσο με το πιθανό κλείσιμο του τμήματος και την ίδρυση στη θέση του μιας σχολής Αειφόρου Γεωργίας, σύμφωνα με τον νέο στρατηγικό σχεδιασμό του Πανεπιστημίου Πατρών, όσο και με τη στέρηση του Integrated Master το οποίο ως 5ετές Τμήμα Μηχανικών δικαιούμαστε.

Εδώ και καιρό παρατηρούμε ένα μπαλάκι ευθυνών να εκσφενδονίζεται μεταξύ Πανεπιστημίου και Υπουργείου, χωρίς ωστόσο να δίνεται στους φοιτητές μία ξεκάθαρη απάντηση. Ως φοιτητές δεν ζητάμε τίποτα παραπάνω από αυτά που δικαιούμαστε. Καλούμε τόσο το Υπουργείο όσο και κάθε αρμόδιο φορέα να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να λάβουν σοβαρά υπόψη τα ζητήματα αυτά.

ΖΗΤΑΜΕ:
ΚΑΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ INTEGRATED MASTER ΣΕ ΕΜΑΣ
ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Τ. ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

agrinioculture.gr

Διαβάστηκε 450 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.