Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  7:18 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2022 10:06

Γεμάτο πρόγραμμα και Παναιτωλικός για τον Νίκο Παπαθανάση στο Αγρίνιο

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Στο Αγρίνιο, τόπο καταγωγής του, θα βρεθεί σήμερα, Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022, ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης. Θα έχει μάλιστα γεμάτο πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει και τον Παναιτωλικό, σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr.

O κ.Παπαθανάσης θα παραστεί στην ανοικτή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος που θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας .

Η συνεδρίαση θεωρείται σημαντική καθώς επίσης θα παραστούν η Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύµβουλος της Ελληνικής Αναπτυξιακής Τράπεζας Αθηνά Χατζηπέτρου και ο ∆ιευθύνων Σύµβουλος της Ελληνικής Εταιρείας Συµµετοχών & Περιουσίας Α.Ε. Γρηγόρης ∆ηµητριάδης.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στο Αγρίνιο- θα παραμείνει και το Σάββατο-ο Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων θα δει ανθρώπους της επιχειρηματικότητας , τοπικούς παράγοντες ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και συνάντηση με τη διοίκηση του Παναιτωλικού.

Θα έχει έτσι τη δυνατότητα να ενημερωθεί για τα θέματα της ομάδας και για έργα που σχεδιάζεται να υλοποιηθούν στο γήπεδο του Αγρινίου. Δεν αποκλείεται να παρακολουθήσει και τον αγώνα με τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική των play outs.

agrinionews.gr

 
Διαβάστηκε 556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα