Τρίτη, 30η Απριλίου 2024  7:04 μμ
 
wm small
Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2022 14:18

ΣΔΕ Αγρινίου: Ανθρωπιστική πρωτοβουλία για τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου (ΣΔΕ) συναισθανόμενο τη φρίκη και το δράμα του πολέμου στέκεται στο πλευρό του δοκιμαζόμενου λαού της Ουκρανίας.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο διευθυντής του σχολείου Νικόλαος Νάσιος με μεγάλη προθυμία εκπαιδευτικοί και εκπαιδευόμενοι του σχολείου ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Δήμου Αγρινίου για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας.

ΣΔΕ Ουκρανία Αγρίνιο

“Την Τρίτη 15 Μαρτίου αντιπροσωπεία του σχολείου παρέδωσε στα γραφεία της Ακτίνας Εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου κουτιά με τρόφιμα για να προσφερθούν στους συνανθρώπους μας που πλήττονται από τον πόλεμο.

Με την πρωτοβουλία αυτή στέλνουν μήνυμα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης ενάντια στο πόλεμο: «Να σιγήσουν» τα όπλα και να επικρατήσει η ειρήνη για να μπορέσουν να επουλωθούν οι πληγές του πολέμου”, αναφέρεται στη σχετική ενημέρωση.

sinidisi.gr

Διαβάστηκε 556 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.

Τελευταία άρθρα