Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  4:28 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 22:03

Συνάντηση Δημάρχου Ι.Π Μεσολογγίου Κώστα Λύρου με τον Υφυπουργό ΥΠΑΑΤ

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Ι.Π Μεσολογγίου και ο αγροτικός κόσμος της περιοχής συζήτησε ο Δήμαρχος, Κώστας Λύρος στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης,  Γιώργο Στύλιο, τη Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022,  στην Αθήνα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Κώστας Λύρος είχε την ευκαιρία  να παρουσιάσει στον Υφυπουργό τις αυξημένες ανάγκες της περιοχής.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης  για τη στενή και εποικοδομητική συνεργασία τους και μετά το πέρας της συνάντησης δήλωσε:

«Ευχαριστώ τον κ. Στύλιο  για το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που έδειξε για το Δήμο μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Στα θέματα αυτά περιλαμβάνεται η στήριξη του πρωτογενούς τομέα, τα εσπεριδοειδή, η ελαιοκαλλιέργεια, η στήριξη των κτηνοτρόφων,  η προστασία και η αξιοποίηση της Λιμνοθάλασσας  και των αλιέων μας,  καθώς και ζητήματα που αφορούν τις  αρδευτικές υποδομές και τα έργα αγροτικής οδοποιίας»

Διαβάστηκε 370 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.