Τετάρτη, 1η Μαίου 2024  1:31 μμ
 
wm small
Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2022 20:22

«Αδέλφια» οι δήμοι Μεσολογγίου και Καρπενησίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Ήταν προ τετραετίας περίπου που ο δήμαρχος Αγρινίου είχε ρίξει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αδελφοποίησης με τον δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου. Η σκέψη (προς το παρόν τουλάχιστον) δεν προχώρησε, δεν είναι άλλωστε συνηθισμένη η αδελφοποίηση δήμων που ανήκουν στον ίδιο νομό.

Το Μεσολόγγι όμως δεν έκατσε με σταυρωμένα χέρια. Προχώρησε στην αδελφοποίηση με τον δήμο Καρπενησίου. Την ενέκρινε το δημοτικό συμβούλιο στην πρόσφατη συνεδρίαση ενώ από στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας εγκρίθηκε πέρυσι.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου ήταν ομόφωνα δεδομένου ότι, όπως αναφέρεται, υπάρχει ένα ευρύ πεδίο ανταλλαγής απόψεων, τεχνογνωσίας και υλοποίησης κοινών δράσεων σε σειρά πεδίων, όπως του πολιτισμού, αθλητισμού, κοινωνικής αλληλεγγύης, τουρισμού κ.λπ., με σκοπό τη διασύνδεση των δύο Δήμων και τη βελτίωση των παρερχομένων προς τους πολίτες υπηρεσιών και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής τους.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 288 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.