Τρίτη, 21η Μαίου 2024  7:57 μμ
 
wm small
Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2022 13:47

Αγρίνιο: μεγάλη συμμετοχή στη συνάντηση φορέων με τον Δημήτρη Κουτσούμπα

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Μεγάλη είναι η συμμετοχή εκπροσώπων φορέων και συλλόγων στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα που είναι σε εξέλιξη στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου.

Η αίθουσα είναι κατάμεστη από πρόσωπα που προσήλθαν από πολλά μέρη της Αιτωλοακαρνανίας και εκφράζουν τις απόψεις τους για όλα τα ζητήματα, από την κατάσταση της αγοράς και της τοπικής οικονομίας έως τα περιβαλλοντικά θέματα και τις κατά τόπους διεκδικήσεις.Ο επικεφαλής του ΚΚΕ ακούει προσεκτικά τις τοποθετήσεις και αναμένεται να τοποθετηθεί στο τέλος.

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας προηγουμένως συνάντησε τον δήμαρχο Αγρινίου ενώ στις 17: θα επισκεφτεί το Μπλόκο των αγροτών στο Χαλίκι και θα επιστρέψει στην πόλη για την ομιλία του στις 18:30 στο κλειστό της Αερογέφυρας και στη συνέχεια θα παραστεί σε συνεστίαση σε κέντρο της Τριχωνίδας.

Το πρόγραμμα του τηρείται με ακρίβεια ενώ τον συνοδεύουν ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Νίκος Παπαναστασης, ο γραμματέας της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Σταθελάκης, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Αγρινίου Τίμος Παπανικολάου, ο γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας Δημήτρης Τζαβάρας και το μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. Δημήτρης Αρβανιτάκης.

agrinionews.gr

Διαβάστηκε 517 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.