Τρίτη, 21η Μαίου 2024  2:26 μμ
 
wm small
Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 12:53

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Επίσκεψη στο Δήμαρχο Ι.Π. Μεσολογγίου, Κώστα Λύρο πραγματοποίησε ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αιτωλοακαρνανίας Πύραρχος Χαραλάμπης Παλουκτσόγλου, με αφορμή την πρόσφατη ανάληψη των καθηκόντων του.

Ο Κώστας Λύρος ευχήθηκε στο νέο Διοικητή καλή θητεία, υγεία και δύναμη, ώστε να φέρει εις πέρας το σημαντικό έργο, που έχει αναλάβει. Παράλληλα τον διαβεβαίωσε για την απρόσκοπτη συνέχιση της άριστης συνεργασίας Δήμου και Πυροσβεστικής και ειδικά σε έκτακτα συμβάντα, ώστε να υπάρχει καλύτερη οργάνωση αλλά και έγκαιρη αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Ο κ. Παλουκτσόγλου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τις ευχές και τον διαβεβαίωσε ότι θα ανταποκριθεί στα καθήκοντά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Διαβάστηκε 361 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.