Κυριακή, 5η Μαίου 2024  8:59 πμ
 
wm small
Πέμπτη, 10 Φεβρουαρίου 2022 14:30

Ευχαριστεί χορηγούς για την κατασκευή τσιμεντένιων δαπέδων το 1ο Λύκειο Μεσολογγίου

Αν βρίσκετε το άρθρο ενδιαφέρον κοινοποιήστε το

Το 1ο Λύκειο Μεσολογγίου εκφράζει με ανακοίνωσή του ευχαριστίες για εργασίες κατασκευής τσιμεντένιων δαπέδων σε δύο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου. Μάλιστα, η διεύθυνση του σχολείου έχει απευθυνθεί στον επιχειρηματικό και επαγγελματικό κόσμο της πόλης ώστε να καταστεί δυνατό να μπουν πλακάκια στις αίθουσες και να βαφτούν τα κτίρια.

Αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε δημοσίως τους χορηγούς των εργασιών που πραγματοποιήθηκαν στις 9-2-2022 στο 1ο Λύκειο Μεσολογγίου και αφορούσαν την κατασκευή τσιμεντένιων δαπέδων σε δύο λυόμενες αίθουσες διδασκαλίας του σχολείου.

Τα προϋπάρχοντα δάπεδα είχαν μεγάλες φθορές και αποτελούσαν πλέον κίνδυνο για τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που έπρεπε υποχρεωτικά να τις χρησιμοποιούν καθημερινά για το μάθημά τους. Οι χορηγοί, Κος Λιάρος Μπάμπης και Σακελλάρης Δημήτριος της εταιρείας σκυροδέματος Σακελλάρης Δημ-Λιάρος Χαρ. ΑΤΕ με την πρώτη επικοινωνία που πραγματοποιήσαμε, δέχτηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη να προσφέρουν την κατάλληλη ποσότητα τσιμέντου που χρειαζόταν για τις εργασίες αυτές και ο κος Κουφός Νικόλαος με την ίδια επίσης προθυμία πρόσφερε τον οπλισμό (σίδερα) για τον ίδιο λόγο.

Είναι ιδιαίτερα παρήγορο πως στις δύσκολες εποχές που περνάμε υπάρχουν επιχειρηματίες -λίγοι δυστυχώς- που ευαισθητοποιούνται τόσο μπροστά στις ανάγκες των μαθητών και προσφέρουν αγόγγυστα τη πολύτιμη βοήθειά τους.

Ελπίζουμε πως θα παρακινηθούν και άλλοι επιχειρηματίες και επαγγελματίες της πόλης μας (έχουμε ήδη απευθυνθεί στον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου) προκειμένου να μπορέσουμε να στρώσουμε με πλακάκια τα δάπεδα των δύο αιθουσών και να βάψουμε το σχολείο μας έτσι ώστε να προσφέρουμε στους μαθητές μας μετά από πολλά χρόνια ένα ευχάριστο και πολιτισμένο περιβάλλον.

agrinionews.gr
Διαβάστηκε 314 φορές
Ακολουθείστε το AitoloakarnaniaBest.gr στο Google News
Συντακτική Ομάδα του AitoloakarnaniaBest.gr

Καθημερινή ενημέρωση με οτι καλύτερο συμβαίνει και ότι είναι χρήσιμο για τον κόσμο στην Αιτωλοακαρνανία. Σε πρώτο πλάνο η ανάδειξη του νομού, ως φυσική ομορφιά, πολιτισμικές δράσεις, ιστορικά θέματα, ενδιαφέροντα πρόσωπα και ομάδες και οτι άλλο αξίζει να αναδειχθεί.